LEGO BOTANİK KOLEKSİYONU BONSAİ VE ÇİÇEK BUKETİ İLE DUYURULDU

LEGO, çiçek tutkusunu LEGO sevgisiyle birleştiren bir çiçek buketi ve bir de bonsai ağacı seti hazırladı

LEGO BOTANİK KOLEKSİYONU BONSAİ VE ÇİÇEK BUKETİ İLE DUYURULDU
06 Ocak 2021 - 13:44

Ayın başında ilk görsellerinin ortaya çıktığı ve bir süredir LEGO Store’da da ön satışta olan 10280 Çiçek Buketi ve 10281 Bonsai Ağacı bugün bir basın duyurusuyla resmi olarak da duyuruldu.

Fiyat noktası ve tasarımı itibariyle, geniş bir kitleye hitap etmesini beklediğimiz bu setler, LEGO’nun yetişkin stratejisinde önemli bir adım teşkil ediyor. Yine tabii, ürün kodu itibariyle Creator Expert temasına ait bu setleri, sadece kendi alt temaları olan “Botanical Collection” ile isimlendirilmiş şekilde görüyoruz.


Aşağıda bu iki setin bilgilerini ve resmi görsellerini, devamında da basın açıklamasının orijinalini bulabilirsiniz.
Şu anda ön satışa olan her iki set de ülkemizde 1 Ocak itibariyle raflarda olacak. Bununla birlikte, basın açıklamasında da bir dipnot olarak belirtilen 40460 Güller ve 40461 Laleler setlerinin de ülkemize ilerleyen dönemde gelmesini bekliyoruz.
756 parçadan oluşan bu setin Türkiye fiyatı 479,90 TL, Avrupa fiyatı €49,90 ve Amerika fiyatı $49,90. olması bekleniyor.


LEGO çiçek buketi ve bonsai ağacı
LEGO Botanik Koleksiyonu, bir LEGO çiçek buketi ve bir LEGO bonsai ağacından oluşuyor. Koleksiyon, sürdürülebilir üretime dayalı şeker kamışı kullanılarak yapılan bitki bazlı plastikten yapılmış parçalardan oluşuyor.

LEGO bu koleksiyonu 2020’de duyurdu. Özellikle çiçek yetiştirmeyi beceremeyen insanlar için evde keyifli zaman geçirmeyi sağlayacağı fikriyle hazırlanmış. Bir kez çiçekleri yaptıktan sonra da ne sulamak ne de acaba solacak mı diye endişe etmeye gerek kalmıyor.






YORUMLAR

  • 0 Yorum