Kim Kardashian'ın vampir maskesi nedir?

“Tedavi, hastadan kan alınmasını, kanın platelet ve büyüme faktörleri içeren plazmayı çıkarmak için santrifüjleme aşamasından geçmesini ve tekrar bunun yüze enjekte edilmesini içeriyor. Teorinin amacı, plateletlerin ve büyüme faktörünün iyileşmeyi başlatarak zamanla cildi canlandırması”

Kim Kardashian'ın vampir maskesi nedir?
26 Ocak 2021 - 10:19

Vampire facelift, son dönemlerin yenilikçi, doğal ve kişinin kendi kanı kullanıldığı için alerji riski olmayabilen, etkili bir anti-aging yöntemidir. Tek seans olarak uygulanabilir. Etkisi uzun sürebilir çünkü cildin mezanşimal tabakadaki kendine ait fibroblastlarını uyarıp, onarabilir, içerdiği yüksek orandaki plateletler ve büyüme faktörleri ile kasları ve kemikleri de yenileyebilir.

Vampire Facelift, kişinin kendi kanının kullanılmasıyla yapılan bir uygulamadır. Trombositler ve büyüme faktörleri kapalı sistem sensörlü MAGELLAN denilen özel bir santrifüj ile ayrılır. de cc’de ortalama 600-900 bin platelet elde edilirken Vampire Facelift’de platelet sayısı 6 – 8 milyondur. Bir de en fazla 4-6 kat platelet varken Vampire Facelift’de bu oran ortalamanın çok  üzerindedir. İçerdiği büyüme faktörleri ve sitokinler hesaplandığında tedavi edici ve yenileyici etkisi bir güçlü olabilmektedir

Vampire Facelift, tedavisi yaptıran kişinin kendi kanından elde edilen trombositten (RRP) cildin derin tabakalarına verilir. deki gibi hedef sadece cilt yenileme değildir.

Vampire Facelift tedavisinde tüm katmanlar hedef alınır: kemik, kas  ve deri.

derin enjeksiyon şeklinde uygulanır. Mikro iğneleme sonrası cilde yedirilir.

Vampire Facelift  kişinin kendi kanı kullanılarak doğal yollarla yapılan bir cilt gençleştirme ve lifting yöntemidir. Cilt dokusunu sıkılaştıran ve gerginleştiren tedavi, aynı zamanda cildi, kasları ve kemikleri de yenileyebilir. Vampire Facelift,  oluşan yaşlanma belirtilerini azaltabilir. Sarkmaları, hacim kayıplarını, estetik görünümünü kaybeden yüz hatlarını onarmada ve aynı zamanda doğal bir genç görünüm kazandırmada etkili olabilir.

Vampire Facelift, gerek duyulduğunda cilt dokusunu sıkılaştıran lifting serumları, ekstraselüler matriks kristal kolajen, leke açıcı serumlar, vitaminler ve özel anti-aging kokteylleri kişiye özel kombine edilerek uygulanabilir.

Tedavi kişinin kendinden tedavi için 50-60 cc  kan alınması ile başlar.

Alınan kan özel  santrifüjü MAGELLAN  ile santrifüj işlemlerinden geçirilerek tedavi için hazırlanır. MAGELLAN, kandan bu derece büyük bir oranda  kapalı sistem ve sensörlü dünyadaki üç santrifüjden biridir; diğerlerinden (Angel, Harvest) daha yaygındır, manuel değil otomatik olması hız ve kaliteli materyal anlamında yüksek seviye ve konfor sağlamaktadır.

Tedavinin yapılacağı bölge temizlenir ve steril edilerek tedavi alanı hazırlanır.

Tedavi sırasında acı hissedilmemesi için lokal anestezi kremler yeterlidir.

Kişinin kendi kanından elde edilen yoğun trombosit büyüme faktörlerinin öncesinde  dermapen yapılarak ya da enjeksiyon mikro iğneler ile tüm cilt dokusuna yayılması sağlanır. Beraberinde multi vitaminler, anti-aging kokteyller de uygulanabilir.

Uygulanan cilt dokusunun tüm katmanlarında cilt yenilenme süreci başlayabilir.

Vampire Facelift Etkileri Nelerdir?

  • Yüze sıkı ve kırışıksız görünüm kazandırmada yardımcı olabilir.
  • Cildin kalitesini arttırıp parlatabilir.
  • Lekeleri yumuşatabilir ve rengini açabilir.
  • Cildi toparlayıp gergin görünmesini sağlayabilir.
  • Kişinin kendi kanından elde edilen trombositlerle cildin yenilenme süreci başlatılmış ve cildin ihtiyacı olan yaşlanma karşıtı tüm gereksinimleri cilt altına verilmiş olabilir.
  • Alttan taze cilt dokusunun gelmesi sağlanıp, gençleşme başlayabilir.

    Tedavi sonucunda hastanın cildindeki hacim kayıpları düzelmiş olabilir.

    Ciltteki tüm katmanlar değiştirilip yenilenmiş cilt ortaya çıkabilir.

    Vampire Facelift İşlem Süresi ve Etkisi Ne Kadardır?

    Vampire facelift uygulamasında kan alımı, cilt temizliği, lokal anestezi, mezoterapi ve dermapen aşamalarının hepsinin toplam işlem süresi  yaklaşık 30 dakika sürebilir.

    Ciltteki yenilenme ve onarım 2 ay süreyle artarak devam edebilir. Etkisi, hastanın cildine yaptığı bakımlara göre değişkenlik gösterebilir. Gözlemlenen etkisi 1-3 yıllar arası olabilir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları