Katlanabilir ekranlı bilgisayar Lenovo ThinkPad X1 Fold

Katlanabilir ekran trendi cep telefonlarından sonra bilgisayarlara da sıçradı. Bu alandaki ilk modellerden biri olan Lenovo ThinkPad X1 Fold, cüzdanları boşaltacak fiyatı ile Türkiye pazarında satışa sunuluyor.

Katlanabilir ekranlı bilgisayar Lenovo ThinkPad X1 Fold
09 Aralık 2020 - 13:14

999 gram ağırlığı bulunan bilgisayar 13.3 inç büyüklüğünde OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü ise 2K yani 2048 x 1536 piksel).
Magnezyum alaşımlı bir gövdesi bulunan bilgisayar katlanabilir klavyesi ile beraber kullanılabiliyor. Intel Core i5 işlemci kullanan bilgisayarda windows 10 işletim sistemi yer alıyor. 8 GB RAM'i bulunan bilgisayarın dokunmatik bir ekrana sahip 

Pil ömrüne baktığımızda ise yaklaşık 10 saat video izletme (markanın verdiği bilgiye göre) sunan Lenovo ThinkPad X1 Fold, 1 TB'a kadar depolama imkanı sunuyor.

Tablet bilgisayar karışımı bir cihaz olan katlanabilir ekranlı Lenovo ThinkPad X1 Fold'un Türkiye fiyatı ise 42.999 TL olarak açıklandı. İlk bakışta tableti andıran ürün katlanarak kullanıldığında sanal ya da fiziksel klavyeli bir bilgisayara dönüşüyor. Ürünün ön siparişe özel olarak kulaklık, fare ve hub hediyesi ile geldiğini de belirtelim. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum