KATILIMEVİM'DE FAİZSİZ ARABA NASIL ALINIR?

Siz de kredi çekmeden, uygun koşullar altında ödeme yaparak faizsiz araba almak istemez miydiniz?

KATILIMEVİM'DE FAİZSİZ ARABA NASIL ALINIR?
17 Mayıs 2022 - 13:08 - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 - 13:11
Banka kredisine girmeden, yalnızca ana parayı geri ödeyerek faizsiz araba almak Katılımevim’le artık çok kolay. Geliştirdiği tasarruf finansman yöntemleriyle herkesin peşinat ve faiz ödemeden araba sahibi olmasına aracı olan Katılımevim, BDDK lisanslı bir tasarruf finansman şirketidir. Birçok insanın gelecek için yatırım yapmasını kolaylaştıran Katılımevim’le siz de kredisiz araba alabilir ve refah düzeyinizi düşürmeden yatırım yapabilirsiniz.

FAİZSİZ ARABA SİSTEMİ NEDİR?

Faizsiz araba almak için temelde iki adet tasarruf finansman yöntemi bulunan Katılımevim’de her iki planda da kefil, peşinat ve ara ödeme gibi koşullar bulunmaz. Yalnızca kimlik bilgilerinizle başvuru yaparak dahil olabileceğiniz faizsiz araba alma sistemi reşit olmuş tüm vatandaşlarının katılımına açıktır. Alınacak arabanın tutarına ve aylık ödeme miktarına göre seçim yapabileceğiniz bu ödeme yöntemlerinde hiçbir şekilde faiz uygulanmaz.
Katılımevim’de banka kredilerinde karşılaştığınız başvuru koşullarından farklı olarak kredi puanınız ve geçmiş banka kayıtlarınız da dikkate alınmaz. Kredi çekmeden ve peşinat ödemeden faizsiz araç almanıza imkan veren Katılımevim, tüm süreçleri şeffaflık ilkesine uygun olarak yürütmektedir. Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının da katılabileceği Katılımevim’in faizsiz araba alma sistemiyle siz de refah seviyenizi düşürmeden yaşam şartlarınızı iyileştirebilirsiniz.

FAİZSİZ ARABA ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Tasarruf finansman şirketleri, banka kredisi çekmeden faizsiz araba almak isteyenlerin başvurduğu alternatif yöntemlerden biri olarak bilinmektedir. Uygun ödeme planları oluşturarak en kısa sürede kredisiz araba almanıza olanak sağlayan bu şirketler ödeme sistemlerinde genellikle faizsiz politikalar uyguladıkları için avantajlı bir seçenek olarak kabul edilir.

Faizsiz araba almak için tercih ettiğiniz tasarruf finansman şirketinin bütçenize uyacak bir ödeme planına sahip olduğundan emin olmak da oldukça önemlidir. Katılımevim, BDDK lisanslı olmasının yanı sıra sunduğu alternatif ödeme seçenekleriyle oldukça geniş bir kesime hitap eden tasarruf finansman şirketlerinden biridir.
Doğru bir yatırım alanı arayan kişilerin avantajlı ödeme planlarıyla birikimlerini değerlendirebileceği Katılımevim’e başvurarak siz de faizsiz araç alma şansı yakalayabilir ve geleceğinizi inşa etmek için bir başlangıç yapabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum