Kabartma Tozu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Pek çok insan bikarbonat kabartma malzemesi olarak aşina olsa da, aslında evin içinde muhtemelen aşina olmadığınız birçok pratik kullanıma sahiptir.

Kabartma Tozu Hakkında Bilmeniz Gerekenler
21 Şubat 2021 - 15:11
Hayatınızı çok daha kolay hale getirmek üzere olan en iyi kabartma tozu hacklerinden bazılarını denedik, bu yüzden bankayı ve sırtınızı kırmaya veda etmeye ve daha basit bir hayata merhaba demeye hazır olun!

Kirli Meyve ve Sebzeleri Temizleyin

Muhtemelen bunu hiç bilmiyordunuz, ancak suyla karıştırılmış karbonat, bakterileri yiyeceklerinizden temizlemenin en iyi yolu olabilir. Tek yapmanız gereken, tüm meyve ve sebzeleri iki bardak suya bir çorba kaşığı karbonat ekleyerek bir kaseye koymak ve ardından solüsyonu ovalamak.

Temiz Halılar

Halınızdaki kirli lekeler için strese girerek zaman kaybetmeyin ve tek ihtiyacınız olan sorunu çözmek için kabartma tozu olduğunda pahalı bir halı temizleyicisine para harcamayı bir an bile düşünmeyin! Lekenin üzerine biraz karbonat ve sıcak su dökün ve bir gece bekletin. Kısa sürede halınız yeni gibi tazelenecek ve bir kuruş bile boşa harcamayacaksınız.

Gargara

Ağız çalkalama suyu ağız kokusu sorununu çözmek için tam da ihtiyacınız olan şeydir çünkü diş fırçanızın ulaşamayacağı yerlere ulaşır. Kabartma tozu, aynı zamanda bakterileri öldürürken ağız kokusunu iyileştirmenin doğal bir yoludur. Yarım çay kaşığı karbonatı suyla karıştırın ve hazırsınız.

Deodorant

Karbonattan yapılan deodorant, vücudunuzu ferah ve güzel tutmanın mükemmel bir yoludur. Kabartma tozu ile cildinize fazladan kimyasallar koymaktan da kurtulabilirsiniz. Karbonatı suyla karıştırın ve koltuk altlarınızın altına sürmek için bir macun yapabilirsiniz!

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum