Jaecoo off road modeli ile yazın Türkiye'de

Chery markalarından Jaecoo arazi SUV modeli ile yaz aylarında Türkiye pazarına girecek.

Jaecoo off road modeli ile yazın Türkiye'de
04 Haziran 2024 - 18:30

Çinli otomotiv markası JAECOO'nun ilk üst düzey arazi SUV modeli JAECOO 7, Türkiye’de de Off-Road parkurlarına çıkmaya başladı. Test sürüşleri sırasında JAECOO 7'de bulunan ARDIS-Akıllı Tüm Zeminlerde Sürüş Sistemi aracın tüm arazileri fethetme kabiliyetini gösterdi.

Katmanlı testlerle karşı karşıya kalan JAECOO 7, tırmanma, eğim iniş, su geçişi, manevra kabiliyeti ve arazide toparlanma açısından rakiplerini aşan yetenekler sergiledi. JAECOO'nun Türkiye'deki ilk resmi etkinliği olan test sürüşlerinde markanın ilk üst düzey arazi SUV modeli JAECOO 7’nin gelişmiş özellikleri katılımcılardan büyük övgüler aldı. Benzersiz Off-Road tasarım estetiği, güçlü Off-Road teknik becerileri, mükemmel güvenlik donanımları ve gelişmiş akıllı teknolojisi ile JAECOO 7, markanın Türkiye pazarındaki faaliyetlerinin temelini oluşturuyor. JAECOO 7, seçkin Türk tüketicilerinin Off-Road tercihlerini mükemmel bir şekilde karşılayan çarpıcı bir SUV olmayı hedefliyor.



Arazi koşullarında üst düzey performans
JAECOO markası, JAECOO 7 modelini kapsamlı bir şekilde değerlendirmek için test sürüşü parkurunda eğimler, çapraz geçişler, eğimli geçişler ve dik inişler gibi zorlu arazi engelleri kurdu. Katmanlı testlerle karşı karşıya kalan JAECOO 7, tırmanma, eğim iniş, su geçişi, manevra kabiliyeti ve arazide toparlanma açısından rakiplerini aşan yetenekler sergiledi.

Test sürüşleri sırasında JAECOO 7'de bulunan ARDIS- Akıllı Tüm Zeminlerde Sürüş Sistemi aracın tüm arazileri fethetme kabiliyetini gösterdi. İster kum, ister çamur veya arazi olsun, JAECOO 7 senaryo tabanlı teknolojik sürüş sistemleri sayesinde test sürüşü sırasında karşılaşılan çeşitli yol koşullarıyla mükemmel bir şekilde başa çıkabiliyor. Dik eğim senaryolarında JAECOO 7’nin 200 mm yerden yüksekliği, 21 derece yaklaşma ve 29 derece uzaklaşma açıları, sert geçiş kabiliyeti açısından tipik şehir SUV'larının çok ötesine geçerek karmaşık durumlarda bile üstün arazi kabiliyetleri sağlıyor.
Olağanüstü arazi performansına ek olarak, JAECOO 7’nin güvenlik ve koruma sistemleri de dikkate değer bir performans sergiliyor.



Küresel ölçekte beş yıldızlı güvenlik standartlarına göre geliştirilen araçta, büyük boyutlu ikincil çarpışma emici kirişler, yolcu bölmesinin bütünlüğünü tamamen koruyan ve dış darbelerden kaynaklanan zararı etkili bir şekilde azaltan çelik bir kozayı andıran "5 adet uzunlamasına ve 3 adet yatay" gövde çerçevesi ile birlikte bir kafes enerji alanı kapsülü yapısını benimsiyor. Aynı zamanda, JAECOO 7'nin yüksek dayanıklı çelik yapısı, 5.11 tavan basıncına kadar yük kapasitesi ve 23000Nm/deg’e kadar burulma sertliği ile gövdenin yüzde 80’inden fazlasını oluşturarak aracın genel güvenliğini artırıyor ve sürüş performansını büyük bir ölçüde optimize ediyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum