İYİ parti lideri Meral Akşener kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener'in sağlık durumuna ilişkin Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada tetkiklerde bir sorun tespit edilmediği ve yarın taburcu edilmesinin planlandığı belirtildi.

İYİ parti lideri Meral Akşener kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı
13 Ocak 2023 - 10:40
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kalp çarpıntısı ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Akşener'in kontrol amaçlı geceyi hastanede geçireceği belirtildi. Akşener’in yarın taburcu edileceği bildirildi.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Akşener'in sağlık durumuyla ilgili "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Sekteri Poyraz: Kendisi bu akşam hastanede kalacak
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in kalp çarpıntısı nedeniyle hastaneye kaldırılmasının ardından partililer hastane önünde açıklamada bulundu. Yapılan açıklamalarda İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, "Genel Başkanımız Meral Akşener bugün Genel Merkez çıkışında kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle güven hastanesine geldi. Rektörlerimiz bu konuyla ilgili gerekli tetkikleri yaptılar. Tetkikler sonucu, ciddi bir şey olmadığı konusunda bizi bilgilendirdiler. Kendisi bu akşam hastanede kalacak" ifadelerini kullandı.

Akşener’in durumu ile ilgili Başhekim Yardımcısı Berkan Özpolat, yaptığı açıklamada, "Sayın Meral Akşener çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu edilecektir" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez ise “Sayın Genel Başkanla, Genel Merkez'de toplantı esnasında bir çarpıntı hissettiğini söyledi. Hepiniz biliyorsunuz çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine, biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Acil bölümünde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Gözlem amacıyla bu akşam hastanede tutulacak. Yarın taburcu edilmesi planlanıyor” ifadelerine yer verdi.

Geçmiş olsun mesajları
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medyadan "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" paylaşımında bulundu.
DEVA Partisi lideri Ali Babacan "Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum. Meral Hanım'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" ifadelerinin yer aldığı bir geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sosyal medyadan "Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum" paylaşımında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum