Honda Alanya Motor Alanyum AVM'de yeni model Motorlarını sergiledi.

Honda Alanya Motor Bayii Genel Müdürü Umut Tan gerçekleştirdikleri etkinlikle ilgili açıklamalarda bulundu.

Honda Alanya Motor Alanyum AVM'de yeni model Motorlarını sergiledi.
16 Şubat 2024 - 13:42 - Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 15:05
Honda Alanya Motor ailesi olarak Alanyum AVM de gerçekleştirdiğimiz 8 günlük ürün tanıtım  aktivitesinde standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdığınız ve ayrıca bu etkinliği haberleştirerek daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladığınız için Alanya Time Haber'e çok teşekkür ederiz.


ALANYUM AVM

Mehmet Tamer ve Metin Sürekçi ortaklığında kurulan Honda Alanya Motor faaliyetlerine bir yıl önce başlamış olup, bu bir yıl içerisinde 9 yıldır üst üste rekor kırarak, motosiklet Türkiye satış birincisi olan HONDA markasını Alanya’da 2.900 m2 plaza ve 35 kişilik çalışma arkadaşlarımızla birlikte  temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.
Esas önceliğimiz müşteri memnuniyeti olması sebebiyle faaliyet gösterdiğimiz satış ve servis alanında motosiklet severlere güler yüzlü, çözüm odaklı ve kaliteli bir hizmet sunmaktayız.


Emre Özkara [Satış Temsilcisi], Umut Tan [Satış Müdürü], Ersin Tan [Satış Temsilcisi], Kübra Sürekçi [Satış Temsilcisi], Mustafa Sürekçi [Satış Temsilcisi] 

Henüz birinci yılımızı geride bırakmamıza rağmen, bayimizde başta motosiklet lansmanları olmak üzere halkımızın yoğun katılımlarıyla birçok etkinlik gerçekleştirdik. En son olarak geçtiğimiz günlerde Alanyum AVM de Honda’nın ACTIVA ve DIO modellerinde ki kampanyaları değerli motosiklet severlerine aktardık. Aldığımız olumlu tepkiler, yaptığımız işi doğrular nitelikteydi.
Bu vesile ile Alanya halkımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi ve talepten dolayı ayrıca bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Honda Türkiye A.Ş.’ne  bir kez daha sizlerin nezdinde  teşekkür ederiz.




Honda Alanya Motor Bayii Genel Müdürü Umut Tan

YORUMLAR

  • 0 Yorum