Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, 'Gündoğmuş için hayallerimiz var'

Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, ilçenin ‘yaşanabilir bir kent’ olması için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Gündoğmuş’u karış karış gezen Gürses, halkın sorunlarını dinliyor.

Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, 'Gündoğmuş için hayallerimiz var'
01 Aralık 2023 - 17:06
‘Gündoğmuş için hayallerimiz var’
31 Mart 2024’te yapılacak yerel yönetimler seçiminde memleketi Gündoğmuş’a borcunu ödemek için belediye başkan adayı olan Mehmet Ali Gürses, ilçe merkezinde ziyaretlerini sürdürüyor. Ev ev, dükkan dükkan gezerek çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Gürses, Gündoğmuş’un hak ettiği gibi yaşanabilir bir kent olması için projelerini hazırlarken diğer yandan halkın beklentilerini dinliyor. Gürses’e seçim çalışmasında İyi Parti İlçe Başkanı Emi Ali Çatalkaya ve vatandaşlar eşlik etti.



‘MEMLEKETİMİZ İÇİN BAŞARACAĞIZ’
Gündoğmuş’un kendine has coğrafi yapışı ve bitki örtüsü ile tarım, balıkçılık ve hayvancılık potansiyelinin yanı sıra özellikle eko turizme de elverişli olduğuna dikkat çeken Gürses, “2006 yılında Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından "Dünyanın en yaşanabilir alanı" ilan ettiği Alara Çayının aktığı Alara Vadisi bir cazibe merkezi. Vadi sadece kar suyu ile beslenen ender şelaleler arasında yer Geyik Dağı ve Akdağ’ın kar suyu ile beslenen ‘Torosların gizli hazinesi’ Uçansu yani Çündüre Şelalesi’nin olduğu Doğal Sit Alanı bile kalkınmaya öncülük edebilecek cazibeye sahip. Göreve geldiğimizde Gündoğmuş’a gerçek anlamda hizmet ile tanıştırıp refah seviyesinin artmasına öncülük ederek geriye dönüşün önünü de açacak projelerimizi hayata geçireceğiz. Hemşerilerimizin desteği ile şehrimizin kalkındırıp cazibe merkezine dönüşmesini sağlayacağız. 






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum