Göztepe, 3 maçta kalesini gole kapattı
Göztepe, Trendyol Süper Lig’de oynadığı ilk 3 maçta kalesini gole kapatarak, önemli bir savunma performansına imza attı.
Defans hattı maç maç planlanıyor
Savunma performansıyla öne çıkan Göztepe’de Teknik Direktör Stanimir Stoilov, maç maç defans hattında değişikliğe gidiyor. Deneyimli çalıştırıcı, Rize deplasmanında Taha, Heliton ve Bokele’yi ilk 11’de oynattı. Bulgar teknik adam, ikinci yarıda ise diğer stoperler Godoi ve Furkan’a şans verdi. İzmir’de oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında ise Godoi, Heliton ve Bokele’yi sahaya süren Stoilov, maçın gidişatına göre yine iki stoperi Taha ve Furkan’ı oyuna aldı. Sarı-kırmızılılarda son olarak oynanan Karagümrük deplasmanında ise Furkan, Heliton ve Bokele üçlüsü forma giydi. Godoi sakatlığından dolayı süre alamazken, Taha ise son dakikalarda oyuna dahil oldu.
Miroshi, orta sahaya devşirildi
Göztepe’nin 22 yaşındaki Tanzanyalı oyuncusu Novatus Miroshi, geçtiğimiz sezon zaman zaman savunma hattında oynasa da hem geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde hem de bu sezon orta saha rotasyonuna girdi. Savunmanın her yerinde oynayabilen Miroshi, defansif orta sahanın yanı sıra merkez orta saha olarak da şans bulmaya başladı. Böylelikle Teknik Direktör Stanimir Stoilov’un büyük bir eksiklik olmadığı sürece Tanzanyalı oyuncuyu stoper hattında kullanmaması bekleniyor.







YORUMLAR