Galatasaray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek ligde liderliğe yükseldi

Süper Lig'in 24'üncü haftasında, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray, sarı-lacivertlileri 1-0 yenerek liderliğe yükseldi.

Galatasaray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek ligde liderliğe yükseldi
06 Şubat 2021 - 21:40

Maçın tek golünü Galatasaray'ın, ara transfer döneminde Zamalek'ten transfer ettiği Mustafa Mohamed 54. dakikada attı.

Maçı Cüneyt Çakır yönetti.

Maç öncesinde, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, maçların seyircisiz oynanmasına rağmen locaların dolu olduğunu ve kendilerine küfredildiğini söyledi.
Terim, "Seyircisiz oynadığımızı tahmin ediyorduk ama seyirci var. Locaları falan da dolu. Takımımıza, çalışanlarımıza, yardımcılarımıza küfürler var. Kimsenin hiçbir şey yaptığı yok" dedi.
Terim, "Seyirci varken alışığız zaten. Neyini konuşacağız şimdi maçın? Takımımıza çıkarken küfürler, çalışanlara küfürler, hepsini tespit ediyoruz. Hiçbir temsilcinin hiçbir şey yaptığı yok. Ben cezalıyken yardımcılarımı vermediler. Demek ki birileri yardımcı oluyor TFF'den" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin golü 'ofsayt' nedeniyle sayılmadı

Fenerbahçe'nin Arsenal'den transfer ettiği Mesut Özil, 63. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın yerine oyuna girdi.

Özil'in 77. dakikada kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına yaptığı ortaya kafa vuran Ozan Tufan topu Galatasaray ağlarına gönderdi.

Ancak bu gol VAR'dan gelen 'ofsayt' uyarısı nedeniyle sayılmadı.

Dokuz dakika uzayan maçta Fenerbahçe'nin beraberlik arayışları sonuç vermedi. Sarı-kırmızılı ekip maçı 1-0 kazanarak 48 puanla ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum