Four Seasons Hotel Sultanahmet Dünyanın En İyi Oteli Seçildi

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, Travel+Leisure'ın düzenlediği 2023 Dünyanın En İyileri anketinin sonucuna göre Dünyanın En İyi Oteli ve Avrupa'nın En İyi Şehir Oteli seçildi.

Four Seasons Hotel Sultanahmet Dünyanın En İyi Oteli Seçildi
15 Temmuz 2023 - 10:47

2023 Dünyanın En İyileri Ödülleri:
Travel+Leisure'ın her yıl düzenlediği World's Best Awards (Dünyanın En İyileri Ödülleri), dünya çapındaki adalardan şehirlere, otellerden 'cruise'lara, havalimanlarına ve daha fazlasına dek farklı kategorilerde en iyileri seçiyor. Okuyucuların, açık anket sistemiyle seçtiği ödüllerin, 2023 yılı sonuçları açıklandı.

Four Seasons Hotel Sultanahmet'e Ödül:

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, 2023 Dünyanın En İyileri Ödülleri'nde okuyucular tarafından hem Dünyanın En İyi Oteli hem de Avrupa'nın En İyi Şehir Oteli seçildi. Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet'in bu başarısı, aynı zamanda Türkiye'yi dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olarak tanıtma konusunda önemli bir rol oynuyor.



Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet:

1966 yılından bu yana hizmet veren Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, iki yıl süren kapsamlı bir renovasyon sürecinin ardından 2022'de kapılarını tekrar açtı. Tarihi yarımadanın beş yıldızlık lüks oteli olarak misafirlerini ağırlayan Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, çok kısa bir süre içerisinde yeniden popülerlik kazanarak ödül listelerine girmeye başladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum