Evdeki sigara kokusu nasıl giderilir?

Sigara içmeyen kişiler için sigara kokusu bir kabus nedeni... Evinizin içerisindeki sigara kokusunu gidererek, evdeki diğer bireyleri ya da misafirlerinizi bu kabustan kurtarabilirsiniz.

Evdeki sigara kokusu nasıl giderilir?
09 Ekim 2020 - 17:18
Elma sirkesi ve kabartma tozu karışımı
Su bardağının içerisine 1 paket hamur kabartma tozunu dökün. Elma sirkesini de hamur kabartma tozunun üzerine taşmaması için yavaş yavaş ekleyin. Bu yaptığınız karışımı sigara içilen ortamda herhangi bir yere koyun ve orada kalsın. Elma sirkesi ve kabartma tozu buharlaşarak sigara kokusunu gidermeye yardımcı olur.
Kahve
Tülden birkaç tane ufak kese yapın, içlerini kahveyle doldurun ve evinizin birkaç noktasına asın. Kahve evinize sinen sigara kokusunu gidererek yerine aromatik bir koku sağlar.
Kokulu mumlar
Sigara içilen alanda mutlaka kokulu mum yakın. Ayrıca bu konuda oda kokularından da yardım alabilirsiniz.
Limon ve portakal parçaları
Başvurabileceğiniz en kolay yöntemlerden biri de birkaç tane limon ve portakal dilimleyip, sigara içilen alana yerleştirmek. Ancak dilimleri bir, en fazla iki gün sonra dağıttığınız yerlerden toplamayı ihmal etmeyin.
Sirke
Sigara içilen alana geceden birkaç kase sirke koyun ve kapıyı kapatın. Bir gün kadar sirkeli kaseler içeride kalsın ve sonra kaseleri odadan çıkarın.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum