Eskişehir Şehir Tiyatroları minik tiyatroseverleri unutmadı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, minik tiyatroseverleri de unutmayarak onlar için de içerikler üretmeye başladı.

Eskişehir Şehir Tiyatroları minik tiyatroseverleri unutmadı
26 Şubat 2021 - 14:51
Pandemi nedeni ile tiyatrodan uzak kalan izleyicilerini düşünerek oyunlarını dijital ortama taşıyan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, minik tiyatroseverleri de unutmayarak onlar için de içerikler üretmeye başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Youtube kanalı aracılığı ile Eskişehirli sanatseverlerle buluşmaya devam eden Eskişehir Şehir Tiyatroları sanatçıları “Tiyatro Sanatçılarımızdan Masallar” adlı projesine 29 Ocak Cuma günü başladı.

Sinderella’dan Pinokyo’ya, Çoban Kız ve Baca Temizleyicisine kadar, her biri klasik olmuş birbirinden seçkin masallar, renkli görseller eşliğinde Şehir Tiyatrosu sanatçılarının etkili anlatımları ile çocuklarla buluşacak. Minik izleyiciler, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin ve Şehir Tiyatrolarının Youtube kanalları üzerinden her hafta iki farklı günde iki farklı masal izleyebilecekler.

Çocukların özellikle tatil dönemlerinde evde kaliteli zaman geçirmeleri için birbirinden güzel içerikler ürettiklerini ifade eden Şehir Tiyatroları sanatçıları, pandeminin etkilerinin azalmasıyla birlikte tekrar perdelerin açılacağı günleri sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum