Erol Bulut: "Ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz"

Erol Bulut: “Ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz”

11 Mart 2020 - 15:00 - Güncelleme: 28 Nisan 2020 - 09:07

Erol Bulut: “Ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz” Teknik Direktörümüz Erol Bulut, "Biz maksimum şekilde puan alıp, ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. İnşallah bu hafta galibiyetle yolumuza devam ederiz” dedi.

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Haftalardır iyi oynamalarına rağmen 3 puanı alamadıklarını belirten Bulut, "İyi oynadığımız maçlar zaten ortada. Beşiktaş maçından sonrada iyi oynamadığımız halde haklı olarak mağlup olduğumuzu söylemiştim. Diğer maçlara baktığımızda Sivasspor, Gençlerbirliği ve Rizespor karşısında çok sayıda net gol pozisyonundan yararlanamadık. Nitekim bu maçlardan puansız veya 1 puanla ayrıldık. Maalesef ilk yarının aynı dönemlerine girdik. Gol pozisyonlarını basit bir şekilde harcıyoruz” dedi.

Gaziantep FK karşında galibiyet almak istediklerini dile getiren Bulut, "Rizespor maçının ilk yarısındaki tempoyu Gaziantep karşısında da sergileyip galip gelmek istiyoruz. Şuan 40 puandayız ancak bu puanın üstünde olmak istiyoruz. Alınabilecek 27 puan daha var. Biz maksimum şekilde puan alıp, ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. İnşallah bu hafta galibiyetle yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

Takımdaki sakat futbolcularımız hakkında da bilgi veren Bulut şunları söyledi: "Bakasetas, Caulker, Siopis ve Marafona'nın aldığı darbeden dolayı sakatlıkları var. Ben hiçbir zaman bahanenin arkasına saklanmam. Elimizdeki futbolcularla en iyisi yapmaya çalışacağız."




2020-03-11 15:00:06

Kaynak

YORUMLAR

  • 0 Yorum