Erdoğan: Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını paylaşıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Erdoğan: Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını paylaşıyoruz
23 Mart 2024 - 15:45
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlediği Büyük Ankara Mitingi'ne katılarak konuşma yaptı.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Rusya'nın başkenti Moskova'daki düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyleyerek, taziyede bulundu.
"Sözlerimin hemen başında dün Moskova'daki bir konser salonuna yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı dolayısıyla ülkem ve milletim adına Rusya hükümetine taziyelerimizi iletiyoruz" diyen Erdoğan, masum sivilleri hedef alan bu menfur terör saldırısını şiddetle kınadıklarını vurguladı:
"Moskova'daki bir konser salonuna gerçekleştirilen terör saldırısı dolayısıyla Rusya hükümetine taziyelerimizi iletiyoruz, saldırıyı şiddetle kınıyoruz."
Erdoğan, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum