Dolmabahçe'de ilk peşinde

Trendyol Süper Lig’de bugüne kadar deplasmanda Beşiktaş ile oynadığı 7 maçtan da puan çıkaramayan turuncu yeşilli takım bu akşam bir ilki başarmak istiyor. Zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Dolmabahçe'de ilk peşinde
Editör: Haber Merkezi
21 Aralık 2023 - 14:13 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 14:51
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 17’nci haftasında bugün Beşiktaş’a konuk olacak. Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı süren Anderson dışında eksik bulunmuyor.

Siyah-beyazlı takımda ise tedavileri devam eden Gedson Fernandes, Umut Meraş ve Necip Uysal'ın bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana ise kadro dışı bırakılmıştı.

Corendon Alanyaspor, Süper Lig’de Beşiktaş ile oynadığı 14 maçın sadece 2’sinden galip ayrılırken, 10 maçtan puansız ayrıldı. İki müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Turuncu yeşilli takım rakip sahada oynadığı 7 mücadeleden de puan çıkaramadı.

Süper Lig'de 6 maçlık galibiyet özlemine son oynadığı müsabakada İstanbulspor'u 1-0 yenerek son veren turuncu yeşilli takım, ligde 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgiyle 14 puan ve averajla 18’inci basamakta yer alıyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum