DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

1 Temmuz 1926'da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu dolayısıyla Milli Bayram ilan edilen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda Gazipaşa, nefes kesen yarışlara ve renkli etkinliklere sahne olacak.

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK
27 Haziran 2022 - 17:54
Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çerçevesinde coşkulu bir kutlama etkinliği düzenliyor. Gazipaşa Balıkçılar Kooperatifi’nin desteğiyle hazırlanan etkinlikler, 1 Temmuz Cuma günü 18.00-20.00 saatleri arasında Gazipaşa Limanı’nda yapılacak. Yüzme, Yağlı Direk, Kano ve Nefes Tutma Yarışması etkinliklerine sahne olacak kutlamada, katılımcılar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak. Yarışma başvuruları etkinlik günü 16.00-17.00 saatleri arasında alınacak.

BAŞKAN YILMAZ’DAN DAVET

Tüm sporseverleri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan etkinliğe davet eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Denizlerimizdeki hâkimiyet ve bağımsızlığımızın sembolü olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Gazipaşa Balıkçılar Kooperatifimiz iş birliği ile Gazipaşa Limanında renkli bir kutlama programı organize ettik. Birbirinden heyecanlı yarışlar ve gösterilerine imza atacağımız bu heyecan dolu etkinliğe tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.






YORUMLAR

  • 0 Yorum