Daha hızlı ve daha derin bir yöntem ile ''hücre yenileme''

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Reha Yavuzer, dokularda hasar yaratmayan yeni Proionik Radyoferans sisteminin ameliyatsız estetik tedavilerde olumlu sonuç verdiği gibi ameliyatlar sonrası iyileşme sürecini de hızlandırıcı etkisi olduğunu vurguladı ve yeni yöntemi anlattı.

Daha hızlı ve daha derin bir yöntem ile ''hücre yenileme''
04 Ağustos 2020 - 16:30
Genç görünme ve yaş alırken doğru adımlarla ilerleme isteği tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de estetik cerrahiye olan ilgiyi artırıyor. Teknoloji de tüm hızıyla bu alandaki yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Proionik radyofrekans sistemi ile doğal güzellik arayanlar için estetik alanında yenilikçi bir yöntem geliştirildi. Cildin derinlerine ulaşarak hücre yenileme işlevini gören proionik radyofrekanslı 'Deep Care' yeni bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.
Cihazın ürettiği proionik radyofrekans, vücutta belirli alanlarda güvenli ve kademeli olarak sıcaklığı artırıyor. İyonların hücre zarı boyunca doğru hareketini sağlayan belirli bir frekansta çalışıyor. Vücutta yağ azaltma ve doku rejenerasyonuna yol açan biyolojik tepkileri tetikliyor. Isı ile etkileşim sağlanması sonrası damar genişliyor ve kan dolaşımı artıyor. Hücre zarındaki kanalların açılmasıyla iyon dengesi düzenleniyor ve böylece hücre zarında iyileşme oluyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum