Crystal Palace Luxury Resort & SPA'nın Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Tüm yıl çalıştıktan veya okula gittikten sonra yaz aylarında en az bir hafta tatil yapmayı siz de hak ediyorsunuz!

Crystal Palace Luxury Resort & SPA'nın Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?
23 Kasım 2022 - 17:13
Bu noktada, tercihiniz kesinlikle Antalya olmalı! Antalya’nın kalabalık oluşu sizi korkutabilir. Fakat, hijyen şartlarına dikkat eden ve müşteri memnuniyetine önem veren bir otelde kaldığınız takdirde tatiliniz boyunca herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Crystal Hotels bünyesinde yer alan otel seçeneklerinden birisi de Crystal Palace Luxury Resort & Spa! Yazımız sayesinde neden bu oteli tercih etmeniz gerektiğine dair bilgi alabilirsiniz.

Crystal Palace Luxury Resort & SPA Neler Vaat Eder?

Her şeyden önce, otelin Antalya Side sınırları içerisinde yer aldığını ifade edebiliriz. Kaliteli hizmet ve konforu bir araya getiren bu otel; aynı zamanda saraylardan farksız mimarisi ile de göz doldurur. Deniz manzaralı odaları dikkat çekicidir. Bu tür odalarda kalanlar; Akdeniz’in eşsiz manzarasına yakından tanıklık edebilirler. Ayrıca, otelin bir de bahçe manzaralı odaları mevcuttur. Bu odaların Antalya’nın muhteşem doğasını gözler önüne serdiğinden bahsedebiliriz.
Crystal Palace Luxury Resort & SPA; tıpkı Antalya sınırları içerisinde bulunan birçok otel gibi ultra her şey dahil konsepti ile hizmet sunar. Otel müşterileri; açık büfe olarak sunulan üç öğün yemeğin yanı sıra diğer öğünleri ve hatta yerli – yabancı alkollü ve alkolsüz içecekleri de ücretsiz bir şekilde tüketebilirler. Otelin bünyesinde her birisi dünyanın farklı mutfaklarına ait yemekleri barındıran beş farklı a la kart restoran yer alır. Bunun yanı sıra, otelde bir şeyler yiyip içilebilecek türden dokuz farklı bar mevcuttur. 190 metrelik özel plajı ile de beklentileri olabilecek en iyi şekilde karşılayan bir otel olduğunu söylemek gerekir.
Crystal Palace Luxury Resort & SPA; müşteri memnuniyetini sağlamak adına elinden gelenin en iyisini yapar. 120 ve 450 kişilik konferans ve toplantı salonu seçeneği ile göz doldurur. Ayrıca, SPA & Wellness merkezi ile de müşterilerinin tatil sırasında dinlenmelerini sağlar. Otelin sosyal imkanları da oldukça iyidir. Tenis kortu, bowling salonu ve eğlence merkezi bulunur. Buna ek olarak, havuz ve aquapark imkanı ile gönülleri fetheden bir oteldir.

Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz?

Crystal Palace Luxury Resort & SPA; Antalya’nın en iyi otellerinden birisi olarak gösterilir. Otel hakkındaki kullanıcı yorumlarını incelediğiniz takdirde neredeyse tamamının olumlu olduğunu görürsünüz. Otelin oda alternatifleri oldukça iyidir. Standart oda, balayı odası, junior süit, aile odası ve paşa süit olmak üzere beş farklı oda tipinin olduğundan bahsedebiliriz.
Crystal Palace Luxury Resort & Spa; snack, barlar, restoranlar ve a la kart restoranlar ile göz doldurur. Ayrıca, We Serve yöntemiyle yemeklerin hijyen kurallarına uygun bir şekilde servis edilmesi sağlanır. Otelin internet sitesini ziyaret ederek rezervasyon işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum