Corona virüsü tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için kritik 24 saat

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 7 Ağustos ta, Alanya ilçesine çalışma ziyaretinde bulundu. Burada partililerle görüşen, muhtarlarla toplantı yapan ve belediyeyi ziyaret eden Başkan Böcek te, Antalya ya döndükten bir süre sonra boğaz ağrısı şikayeti başladı. Böcek, 15 Ağustos ta gittiği özel hastanede Covid-19 testi yaptırdı.

Corona virüsü tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için kritik 24 saat
09 Eylül 2020 - 19:00

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 7 Ağustos ta, Alanya ilçesine çalışma ziyaretinde bulundu. Burada partililerle görüşen, muhtarlarla toplantı yapan ve belediyeyi ziyaret eden Başkan Böcek te, Antalya ya döndükten bir süre sonra boğaz ağrısı şikayeti başladı.

Böcek, 15 Ağustos ta gittiği özel hastanede Covid-19 testi yaptırdı. Sonucunun 17 Ağustos ta pozitif olduğu belirlenen Böcek, gece yarısı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, sağlık durumunun iyi, moralinin de yüksek olduğunu belirtti.

Böcek, açıklamasında, “Şu an durumum iyi, moralim yüksek. Hastanede kontrol amaçlı izole durumdayım. Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyun. En kısa sürede görüşmek dileğiyle” dedi.  Hastanede izolasyona alınan Başkan Böcek in belediyedeki koruma ekibi ve özel kalem departmanı gibi yakın çalışma arkadaşları da test yaptırıp, evlerinde karantinaya alındı.

HASTANEDEN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI 

Muhittin Böcek, 22 Ağustos ta hastane odasından paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından “Hastaneye yatışımdan bugüne kadar mesaj gönderen, arayan, sosyal medyadan yazan vatandaşlarıma, yol arkadaşlarıma, can dostlarıma, dua eden herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızla ve doktorlarımızın ilgisiyle iyileşiyorum” notuyla fotoğrafını paylaşan Böcek, “Mesafe ve hijyen kurallarına uyalım” uyarısında da bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum