Çocukları eğlendiren birçok alternatif burada!

Çocuklara özel parti salonlarıyla dikkat çeken Lets Play, anne babaları da düşündü.

Çocukları eğlendiren birçok alternatif burada!
25 Temmuz 2020 - 12:57
Lets Play, doğum günü partilerinden workshoplara kadar birçok eğlenceli alternatif sunuyor. Çocuklara özel salonlarıyla dikkat çeken Lets Play, hem çocukların hem de ebeveynlerin beğenisini kazanıyor.
Çocuklara özel geniş parti salonlarıyla dikkat çeken Lets Play’de çocuklar için oyun alanları, yemek alanları ve parti alanları tek tek düşünülerek tasarlandı. Güzel bir parti için her ihtiyaca cevap veren alternatifler sunan Lets Play’de hem çocuklar hem de anne babalar düşünüldü.
Doğum günü partileri için ideal!
Doğum günü partilerini hep birlikte anımsanan hoş hatıralara dönüştüren Lets Play’de çocuklar oyun alanlarında doyasıya eğlenirken anne babalar da gönül rahatlığıyla dostlarıyla sohbetlerine devam edebilir ve keyifle kahvelerini yudumlayabilirler. Lets Play’de hem doyurucu hem de lezzetli hazırlanan çocuk menülerinin yanı sıra mini sandviçler, pizzalar, muffinler, cookieler ve neşeli nutellalı kanepeler çocuklar için diğer alternatifler arasında yerini alıyor.
Konsept partiler dikkat çekiyor
Konsept partileriyle çocuklara tarifsiz bir deneyim yaşatan Let’s Play’de seçilen temalarla süslenmiş kapalı oyun parkında animasyon, rengarenk mekanda mini atölyeler, kostüm partileri, hediyeli partiler gibi birçok konseptin yanı sıra disko partisi bile yapmak mümkün. Parti temaları arasında ise yarış arabaları, peri masalı, denizaltı dünyası, çiftlikteyiz, orman krallığı, köpeklerin dünyası, korsan gemisi, dinazorlar çağı, çiçek dünyası, winks kızları spiderman gibi konular yer alıyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum