CK Enerji Akdeniz Elektrik ve Konyaaltı Belediyesi'nden engelli vatandaşlara 2 şarj istasyonu

Hayatı Aydınlat Projesi ile engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen CK Enerji Akdeniz Elektrik, akülü sandalye şarj istasyonu kurulması amacıyla Konyaaltı Belediyesi ile protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde Konyaaltı Kent Meydanı ve Hayat Park’a birer akülü sandalye şarj istasyonu kuruldu.

CK Enerji Akdeniz Elektrik ve Konyaaltı Belediyesi'nden engelli vatandaşlara 2 şarj istasyonu
03 Aralık 2020 - 12:28
 

2016 yılında başlatılan Hayatı Aydınlat projesi kapsamında çalışanların oluşturduğu gönüllü korosuyla engelliler yararına konserler düzenleyen ve akülü sandalye şarj istasyonları kuran CK Enerji Akdeniz Elektrik, Antalya’ya iki yeni istasyon daha kazandırdı. Konyaaltı Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde Konyaaltı Kent Meydanı ve Hayat Park’a kurulan akülü sandalye şarj istasyonlarının açılışı 2 Aralık’ta gerçekleştirildi. 

Pandemi nedeniyle sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen, CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli ve Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen hazır bulunduğu protokol imza ve açılış törenine tedbirler doğrultusunda katılım sınırlı tutuldu. 

“İSTASYON SAYISINI ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Törende konuşan CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, engelli vatandaşların hayatın içinde yer almasını kolaylaştıracak projeler geliştirdiklerini belirterek akülü sandalye şarj istasyonu projesinin de bunlardan biri olduğunu söyledi. Bu anlamda Konyaaltı Belediyesi ile bu protokolü yaparak iki ayrı noktaya akülü sandalye şarj istasyonu kurduklarını dile getiren Erol Değerli, “Bu sayıyı ilerleyen günlerde artırmaya devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı da Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum