CHP'li Torun, Muhittin Böcek'i ziyaret etti: Konuşulanı anlıyor, tepki veriyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Antalya’ya gelerek Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakımın servisinde Covid-19 tedavi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Ardından Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ı makamında ziyaret ederek Başkan Böcek in sağlık durumu hakkında detaylı bilgi alan Torun, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Muhittin Böcek’in daha önceki özel hastanede […]

CHP'li Torun, Muhittin Böcek'i ziyaret etti: Konuşulanı anlıyor, tepki veriyor
30 Eylül 2020 - 17:36

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Antalya'ya gelerek Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakımın servisinde Covid-19 tedavi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Ardından Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ı makamında ziyaret ederek Başkan Böcek in sağlık durumu hakkında detaylı bilgi alan Torun, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Muhittin Böcek'in daha önceki özel hastanede tedavi sürecinin olumlu bir şekilde gerçekleştirildiğini ve Akdeniz Üniversitesi nde de o tedaviye ek olarak sürecin devam ettiğini belirten Torun, kendilerine toplantı halindeyken gelen bir bilgiyi paylaştı.

Torun, "Bugün biz toplantı halindeyken gelen bilgide bir tık daha iyiye gittiği ve her şeyin kontrol altında olduğu, sürecin yakından takip edildiği ifadesi oldu. Tedavide herhangi bir eksikliğin olmadığı belirtildi" dedi.

Foto: / Muhitin Böcek i tedavi gördüğün hastanede ziyaret edip hastane yönetiminden bilgi alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun hastane çıkışında basın mensuplarına bilgi verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum