CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Seçim çalışmalarına Alanya'da devam etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alanya Buluşması'nda CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik'ten övgüyle bahsetti, "Osman Başkan, enerjisiyle ve ekibiyle Alanya’nın kaybettiği yılları geri getirecek" dedi. Özel ve Böcek, Osman Tarık Özçelik’in omuzlarına ellerini koyarak, yanında olduklarının mesajını verdiler.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Seçim çalışmalarına Alanya'da devam etti
19 Mart 2024 - 12:02
Alanya Belediye binası arkasında saat 15.30'da başlayan Alanya Buluşması'na CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Deniz Demiröz, Parti Meclisi Üyeleri Şengül Yeşildal, Uğurcan İgralp, Ali Abbas Ertürk, Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar, Mustafa Erdem, Cavit Arı, Sururi Çorabatır, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek, İlçe Başkanı Bülent Kandemir, CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Nail Kamacı, Alanya’nın konukseverliğinden övgüyle bahsederek, cumhuriyetin ikinci yüzyılında Alanya’da Osman Tarık Özçelik'in seçimden zaferle çıkacağını söyledi. 



İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ALANYA
Adının okunmasıyla alkış tufanı ve "Osman Başkan" sloganları eşliğinde kürsüye gelen Belediye Başkan Adayı Özçelik, bir süre vatandaşları selamladı. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıldönümünü anarak başladığı konuşmasında Özçelik, "Bugün 18 Mart. Tam 109 yıl önce, 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı ordusunun zaferiyle sona eren Çanakkale Savaşı'nın anıldığı özel bir gün. Dünya savaş tarihine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adının altın harflerle kazındığı bir zaferin yıl dönümü. O günlerin Alanya'sından tam 172 askerin şehit olduğu olağanüstü bir savunma savaşının yıl dönümü. Huzurlarınızda bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize rahmet diliyorum."  dedi. En büyük Başkan Osman Başkan" sloganları ile konuşması kesilen Özçelik, "En büyük sizsiniz. En büyük halktır" dedi. Büyük beğeni toplayan projelerinin bir kısmını anlatan Özçelik, sosyal belediyeciliğin önemine değinerek, "Bizim dönemimizde kimse aç, açıkta kalmayacak. Beyaz gömleğimizi giydik ve 5 yıl sonra yine tertemiz, bembeyaz o gömleği lekesiz çıkaracağız. Arkamızda hiç kimseyi bırakmayacağız. Bizim işimiz de gücümüz de Alanya" dedi.



ALANYA SEVDAMIZ HİÇ BİTMEYECEK
CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ise, ilk İlçe ziyaretine Alanya’dan başladığını hatırlatarak, ilçeye yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Birçok yatırımla Alanya’lıların yanında olduklarını kaydeden Böcek, herkesin hayatına dokunan projeleri uyguladıklarını ve yeni dönemde de çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Böcek, fırıncı esnafını mağdur etmeden, Halk Ekmek'in Alanya’da da faaliyete geçirileceğini belirtti. Böcek, "Satmasını bilenle yapmasını bileni Alanya’lılar çok iyi bilir. Cumhuriyet'in altını dururken, Alanya sahte altına geçit vermeyecektir. Antalya ve Alanya sevdamız hiç bitmeyecek" diye konuştu.



ALANYA ÖZÇELİK’İ BAĞRINA BASTI
Kürsüye gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise yeniden Antalya'yı kazanacaklarını söyledi. Özel "Antalya'yı kazanmak için kolları sıvadık. İki kez üst üste kazanacağız. Antalya'yı vermeyeceğiz. Buna karşın şimdiye kadar Alanya sosyal demokrat belediyecilikten mahrum kalmıştı. Mevcut Belediye yönetimi Alanya'nın kamu mallarını özel kullanıma tahsis ediyor. Alanya’yı düşünmediler. Partimiz Alanya ittifakını kurdu ve Osman Tarık Özçelik'i aday olarak karşınıza getirdi. Alanya Osman Başkanı bağrına bastı" diye konuştu.



SAĞ OMZUNDA BÖCEK, SOL OMUZUNDA ÖZEL 
Özçelik'in Kimya Mühendisi ve iyi bir yönetici olduğunu vurgulayan Özel, "Enerjisiyle, ekibiyle Alanya’nın kaybettiği yılları geri getirecek" dedi. Özel, Böcek'i yanına çağırarak, Özçelik'in omzuna ellerini koyup, "Sağ omzunda Büyükşehir Belediye Başkanının eli, sol omzunda Genel Başkanının eli var. Osman Başkanın arkasında değil, her zaman yanındayız" diye konuştu. Alanya’ya 10 yaşındayken geldiğini ve babasıyla Alanya Kalesi’ne çıktığının anısını anlatan Özel şunları söyledi,  "Dünyanın en güzel yerlerinden birinde yaşıyorsunuz ama hak ettiğiniz gibi yönetilmiyorsunuz. Alanya’da kim zordaysa biz onun yanında olacağız. Onlar her seferinde Alanya’yı kandırıyorlar. Çevre yolu yalan oldu. Biz hep birlikte başarmak istiyoruz. Korku ittifakına inat biz umudun, barışın, kardeşliğin ittifakıyız. Osman Başkan kazanacak Alanya kazanacak. Alanya’ya güveniyor ve inanıyorum" Şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum