CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Tosmur ve Kestel'de seçim çalışmalarına devam etti

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Tosmur'da esnaf ve vatandaşları ziyaretinde "Halkımız, Alanya’mızın her mahallesinde projelerimizin izini görecek" dedi. CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar'ın da yer aldığı temaslarda esnaf ve vatandaşlar, "Sizi seçeceğiz ve pişman olmayacağız" şeklinde mesaj vererek, samimi desteklerini iletti.

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Tosmur ve Kestel'de seçim çalışmalarına devam etti
13 Mart 2024 - 15:14
Alanya merkez ve mahallelerinde saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, esnaf ziyaretlerine Kestel ve Tosmur Mahallesi’nde devam etti. Özçelik’e çalışmalarında CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. Sabah erken saatlerde başlayan ziyaret turunda Özçelik ve beraberindeki heyet, Eski Gazipaşa Caddesi’ndeki esnaf ve kurumsal işletmeleri ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet ederek işletmecilerin hizmet beklentilerini dinledi.



Temasları sırasında yoğun ilgi gören Özçelik'e seslenen bir kamyon şoförü, "Bizim evden 6 oy var size. Alanya’da değişim mecbur hale geldi" dedi. Bir kadın esnaf Özçelik’i, Haziran ayındaki düğününe davet etti. Daha sonra bir mobilya mağazasına giren Özçelik’i, esnaf, "Sizi görmek bizlere çok iyi geldi" diye karşıladı. Sorunları dinleyen Özçelik, Tosmur Mahallesi’nin önemli eksiklerinden biri olan düğün salonu sorununu çözme sözü verdi.



‘VAZİFEMİZİ YAPACAĞIZ’
Ziyaretler esnasında CHP Adayı Osman Tarık Özçelik'e destek mesajları vererek dert yanan esnaf ve vatandaşlar "Sandığa giderek vazifemizi yapacağız. Şehrimize iyi hizmetler vereceğinize gönülden inanıyoruz. Sizi seçeceğiz ve pişman olmayacağız. Kalbimiz, "Osman Başkan" diyor." Şeklinde ifadeler kullandılar.  Temaslarında Özçelik'e eşlik eden CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ise yerel seçime 16 gün kaldığını hatırlatarak, "Alanya’mız 31 Mart'ta sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışıyla tanışacak ve Osman Başkanımızı tercih edecektir. Türkiye İttifakı ile birlikte zafer kazanacağız." dedi.



‘HER MAHALLEDE İZ BIRAKACAĞIZ’
Alanya’nın değişimi yapmak istedikleri projelerin deneyimli bir ekip tarafından hazırlandığını ve vatandaşlardan büyük beğeni aldıklarını kaydeden Özçelik, "Halkımız, Alanya’mızın her mahallesinde projelerimizin izini görecek. Alanya’yı, paylaşarak büyüyen bir kent haline getireceğiz. Üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getirerek, ortak aklın gücünü kullanacağız. Gittiğimiz her yerde bizlere teveccüh gösterip  bağrına basan halkımızı, yepyeni bir kent vizyonuyla buluşturacağız. Belediyenin kaynaklarını her kesimden vatandaşımız için seferber ederek, verdiğimiz bütün sözleri yerine getireceğimizden hiçbir kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.



‘ŞEHRİMİZ RAHATLATMAK İSTİYORUZ’
Vatandaşlara projeleri konusunda da bilgi veren Özçelik, “Yaptıklarımızla göreceksiniz ki, halkımızın yaşan kalitesi artacak. Kırsal ve kentsel nüfus birbirine destek verecek, turizm,  tarım alanında sektörleri destekleyeceğiz. Esnafımız sorunlarından arınmış bir şehirde kaliteli hizmet alacak ve karşılığını bulacak. Kentimize sözümüz olan Manifestomuz başta olmak üzere altına imza attığımız her söz gerçek olacak. Tramvay Projemiz, Kent Park, Arkeopark Projelerimiz, İskele ve meydan düzenlemelerimiz, arıtmaların taşınması ile oluşacak alanlarda sosyal mekanlar yaratmak, halk cafe,  halk ekmek olmak üzere vatandaş odaklı bir çok projemiz ile vatandaşımızın yararına çalışmalar yapacağız.” dedi.



“Birleş Alanya” çağrısıyla yola çıkan CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, ekibi ile birlikte saha çalışmalarını Kestel Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sürdürdü. Özçelik’e çalışmalarında CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. Çift yönlü gerçekleştirilen ziyaret turunda işletmelere bol kazançlar ve hayırlı işler temennisinde bulunan Özçelik, alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi. 
Temasları esnasında üniversite öğrencileriyle karşılaşan Özçelik'e “Sosyal ve sanatsal etkinlikler yapacak mısınız?” soru yöneltildi. Özçelik, “Biliyorsunuz Alanya’da kültür sanat etkinlikleri için 30 yıl önce yapılmış Alanya Kültür Merkezi dışında bir yer yok. Biz, DEMAŞ diye bilinen alanı sosyal ve kültürel bir ada olarak projelendirdik. Bu bölgeye Alanya’ya yakışır büyüklükte ve güzellikte bir Kültür Merkezi inşa edeceğiz. Bundan böyle gerek izleyici gerekse atölye çalışmalarının katılımcısı olarak Alanya’da yaşayanlar ve misafirler sanatın her türlüsüne kolayca erişebilecekler, cadde ve sokaklarımız sanatın izleri ile renklenecek" yanıtını verdi. 
Trafikte seyir halindeyken arabasını durdurup, heyecan içinde Özçelik’in yanına gelen bir vatandaş, “Doğru bir tanedir ve o da sensin Başkanım” dedi ve fotoğraf çektirdi. 
Özçelik ile ekibi muz depolarına uğrayıp, çalışanlara kolaylıklar diledi ve işletmecilerden muz üretimi hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında bir müzisyen ise Özçelik’ten düğün salonlarında müzisyenlerin hazırlıklarını yapabileceği bir oda tahsis edilmesini istedi. 



EN İYİ KADRO SİZDE
Başkan Adayı Özçelik ile esnaf ve vatandaşlar arasında samimi diyaloglar yaşandı. Özçelik ve ekibinden övgüyle bahseden esnaf ve vatandaşlar, “En iyi kadro sizde. İnanıyor ve güveniyoruz ki Alanya için çok güzel hizmetler yapacaksınız. Projelerinizi öğrendik ve çok beğendik. Kestel Mahallesi olarak çok sıkıntılar yaşadık. Sorunlarımızın bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Değişimin zamanı geldi ve çoktan geçti. Siz ve ekibiniz, Alanya’ya söz verdiniz. Bunu da bir manifestoyla açıkladınız. Biz de size söz veriyoruz ve yanınızdayız” sözleri ile desteklerini ilettiler.



VERİMLİ ÇALIŞACAĞIZ
Alanya’da yaşayan herkesin gurur duyacağı bir şehri inşa edeceklerini vurgulayan Osman Tarık Özçelik, “Alanya’mızı yeni bir anlayışla yönetmek üzere, “Kentimize sözümüzdür” dedik ve hep birlikte söz verdik. İlke ve prensiplerimizi manifesto haline getirip, İlçe Başkanımız ve 37 Meclis Üyesi Adayımızla birlikte imzaladık. Planlı, programlı, kurallı ve kimlikli bir Alanya için durmaksızın çalışacağız. Halkımızı gururlandıracak projeleri hayata geçireceğiz. Görevi devraldığımızda şehrimiz her bir vatandaşımızın mutlu, huzurlu olduğu ve marka değeriyle dengeli olarak kalkınan bir kent haline gelecek. Halkımız, “Yalnız yürümeyeceksiniz, yanınızdayız” mesajlarıyla bizleri onurlandırıyor. Biz de diyoruz ki, hep birlikte mutlu ve huzurlu bir geleceğe yürüyeceğiz. Emeklisinden işçisine, memurundan esnafına, sanayicisinden çiftçisine, öğrencisinden işsizine tüm vatandaşlarımızı kucaklayan sosyal belediyecilikle çalışacağız. Alanya’mızın dayanışmayı ön planda tuttuğu bir kent olacağının sözünü veriyoruz.” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum