Büyükşehir Kumluca'da yağmur sularını kontrol altına alıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi şiddetli yağışlar ile birlikte yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla Kumluca ilçesine bağlı Toptaş Mahallesi’nde yağmursuyu büz döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Kumluca'da yağmur sularını kontrol altına alıyor
26 Mart 2021 - 13:30

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kumluca Toptaş Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışta evini su basan vatandaşların bir daha aynı sorunu yaşamaması için çalışma başlattı. Ekipler, yetersiz gelen yağmur suyu büzlerini değiştirdi. Mahallenin iki ayrı noktasında farklı çaplarda büzler döşenirken, boruların üzeri dolgu malzemeleriyle kapatılarak, hem suyun doğal akışı sağlandı, hem de yollarda ulaşımın sorunsuz sürmesine olanak verildi.

SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ

Toptaş Mahalle Muhtarı Bülent Panuş, “Mahallemizde özellikle yağışlı havalarda sorun oluşturan noktalarda suyun tahliyesinde ve ulaşımda problem yaşıyorduk. Sorunumuzu Büyükşehir Belediyesi’ne ilettik. Kısa sürede dönüş yapılarak çalışmalara başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanım Muhittin Böcek’e teşekkür ederim” dedi.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum