BATI ALANYA'NIN EN BÜYÜK PROJESİ ''NEW LEVEL PREMIUM''

A Proje Pazarlama tarafından hayata geçirilen New Level Premium Residence projesinin temeli, geçtiğimiz günlerde düzenlenen şık bir kokteyl ve lansman töreni ile atıldı

BATI ALANYA'NIN EN BÜYÜK PROJESİ ''NEW LEVEL PREMIUM''
24 Ağustos 2023 - 15:16
ALANYA'NIN batı bölgesinde yer alan en büyük inşaat projesi olan New Level Premium Residence, görkemli bir temel atma töreni ile tanıtıldı. Avsallar Mahallesi'nde temeli atılan projenin lansman kokteyline Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, protokol üyeleri, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Temel atma töreni ile başlayan kokteylde keyifli bir atmosfer vardı. Konukların çeşitli yiyecek ve içecek ikramları ile ağırlandığı davette samimi bir ortam vardı. 



"DOĞA İLE İÇ İÇE OLAN BİR PROJE"
A Proje Pazarlama Genel Müdürü Mustafa Akkuş, yaptığı konuşmada projenin detayları ile ilgili konukları bilgilendirdi. Akkuş, "Büyük hayallerimiz ve heyecanımız ile hayata geçireceğimiz, bölgemizde iz bırakacak olan New Level Premium Residence projemizin temel atma törenine katılan tüm protokol üyelerine, sektör temsilcilerine ve tüm davetlilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. A Proje ekibi olarak sizleri böylesine muhteşem bir projede buluşturarak yeni nesil çözüm ortağınız olmaya devam edeceğiz. New Level Premium Residence projemiz, isminden de anlaşılacağı gibi Akdeniz'in gözdesi olacak. Batı Alanya'nın en büyük inşaat projesi olan New Level Premium, toplamda 769 rezidans daire ve 250 yataklı süper lüks otel barındırıyor. Doğa ile iç içe bir ortamda ve 52 bin metrekarelik bir alanda yer alan projemiz, sunduğu sosyal imkanlar ile de adından sıkça söz ettirecek. 



"HEDEFLERİMİZE BİRLİKTE ULAŞTIK"
Sektörde işlerin yavaşladığı Mart 2023'te projeyi satışa açtıklarını söyleyen Akkuş, "Siz değerli iş ortaklarımızın da destekleri ile mart ayında projemizi satışa açarak sektöre canlılık getirmeyi hedefledik. Gösterilen yoğun ilgi ve talep ile de hedefimize hep birlikte ulaştık. Şimdi yine ülkemizde sektörümüzün durağan bir hal aldığı bu dönemde, New Level Premium Residence projemizdeki F ve G bloklarda yer alan 208 dairemizi daha 98 bin 400 Euro'dan, yanlış duymadınız, 98 bin 400 Euro'dan başlayan başlayan fiyatlarla satışa açtık. Alanya'mıza sizlerin de sayesinde yeni bir canlılık getirmeyi hedefliyoruz" dedi.










































 

YORUMLAR

  • 0 Yorum