Beşiktaş maçına davet

Corendon Alanyaspor Kulübü Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Işık, turuncu yeşilli taraftarları Beşiktaş maçında tribünleri doldurmaya ve takımlarını centilmence desteklemeye davet etti.

Beşiktaş maçına davet
Editör: Haber Merkezi
10 Mayıs 2024 - 19:34
Corendon Alanyaspor’un Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Işık, turuncu yeşilli takımın pazar günü saat 19.00’da Alanya Oba Stadyumu’nda oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi taraftar grubu temsilcileriyle bir araya geldi. Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yapılan toplantıya Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, taraftar grubu liderleri Hilmi Güney, Muhittin Düşünceli ve Samet Kayabaşlı katıldı.

Toplantı hakkında bilgi veren Işık, Beşiktaş maçı öncesi taraftar grubu liderleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Dolu tribünlerin önünde coşkulu bir taraftar desteğiyle galip gelmek istediklerini belirten Işık, “Taraftarlarımızı bu maçta da takımımızın yanında görmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi Pazar akşamı taraftarlarımızın takımımızı centilmence destekleyeceğine inanıyorum.” dedi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum