BAŞKAN YÜCEL, BATI YAYLALARI İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU "SÖBÜÇİMEN YAYLASINA 28 KİLOMETRELİK ASFALT"

Alanya Belediyesi vatandaşların konforlu bir ulaşıma kavuşması için kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri son olarak Eğrigöl yayla yolunda 28 km’lik asfalt çalışması yaptı. Geçtiğimiz yıl vatandaşlara verdiği asfalt sözünü yerine getirdikleri belirten Başkan Adem Murat Yücel “İnşallah vatandaşlarımız Alanya’dan Eğrigöl’e aracının tekerine toz değmeden ulaşacak” dedi.

BAŞKAN YÜCEL, BATI YAYLALARI İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU "SÖBÜÇİMEN YAYLASINA 28 KİLOMETRELİK ASFALT"
06 Eylül 2023 - 12:46
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ulaşım ağını iyileştirmek ve artırmak adına çalışmalarına devam ediyor. Doğudan batıya her noktada çalışmalarını sürdüren ekipler, 23 yaylaya ve komşu ilçelerle bağlantı sağlayıp, hizmet verecek 28 kilometrelik Eğrigöl Yaylası yolunda sathi kaplama yol çalışmalarına başladılar. Çalışmaları yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ivedilikle süren çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanacağını söyledi.

BAŞKAN YÜCEL: “HER ZAMAN SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”
Bölgede yapılan asfalt çalışmalarının geçtiğimiz yıl yapılan yayla gezilerinde en çok talep edilen konu olduğunu söyleyen Başkan Yücel, “Geçen yıl yayla gezimizde talepte bulunan vatandaşlarımıza söz vermiş ve çalışmalarına başlamıştık. Gündoğmuş’tan Eğrigöl’e kadar olan 28 km’lik yolda geçen yıl altyapısı çalışmalarını tamamladık. Bir haftadır da asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. İvedilikle süren çalışmalarımızı yayla yılının sonuna kadar da tamamlayacağız ve hizmete dört dörtlük bir şekilde açacağız” dedi.

“EN İYİSİNE LAYIK VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERİYORUZ”
Yol yapım çalışmalarının önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da destekleriyle hız kazandığını söyleyen Başkan Yücel, “Geçen dönem Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu da yolun yapımı için büyük emekler verdi.  Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’ndan (TPAO) bize bitümünü sağladı. Gerekli olan diğer malzemeleri de biz üstlendik ve çalışmalarımıza başladık. Halkımıza söz verdiğimiz gibi 28 km’lik alanda asfaltımızı bitirip kullanıma sunacağız. Hep söyledik yine söylüyoruz; biz söz verdiğimiz zaman en iyisini, en kalitelisini, en konforlusunu en iyisine layık halkımızın hizmetine sunarız” diye konuştu.

“VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA TOZ DEĞMEYECEK”
Alanya’nın merkezinden yola çıkan bir vatandaşın ayağına toz değmeden Batı yaylalarına ulaşabileceğinin altını çizen Başkan Yücel, “Kaliteli yollarla ulaşım ağımızı geliştiriyoruz. Alanya merkezden çıkan bir vatandaş Eğrigöl Yaylası’na ayağına toz değmeden gidebilecek. Yayla keyfini yaşayabilecek. Bu vesileyle bu hizmetin Alanya’mıza kazandırılmasında emekleri bulunan önceki dönem Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na da bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇAVUŞOĞLU, “YAYLACILARIMIZ ADINA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat “Yücel ile birlikte asfalt çalışmalarının yapıldığı Şöbüçimen Yaylasına gelen Alanya Spor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Söbüçimen ve Eğrigöl Yaylası yolu olarak bilinen bu yol Alanya’nın batı mahallelerinin yanı sıra Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinin de kullandığı bir ana yol. Ancak 4 yıl boyunca çok kötü durumdaydı. Şu an asfaltı yapılıyor. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel burada. Onun talimatı ve destekleri ile yol yapılıyor. Ben tüm yaylacılarımız adına Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

İNCEKUM MUHTARI BAYSAL, “BİZ BÖYLE BAŞKANI BİR DAHA ZOR BULURUZ”
İncekum Muhtarı Orhan Baysal, yol çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu yol aslında Antalya Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken 50 yaylaya ulaşım sağlayan bir gurup yolu.  Ancak 4 yıldır maalesef yapılamadı. Sonunda Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in büyük çalışmaları ile şu an asfalt yapılıyor.  Başkanımıza hem mahallemize hem de yayla yoluna verdiği bu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz böyle bir başkanı Bir daha zor buluruz.  Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

PAYALLAR MUHTARI ALİ ÖZTÜRK,” BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Payallar Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk, “Başkanımız Adem Murat Yücel, yayla gezilerinde bu yolu yapacağım diye söz verdi ve şu an yol yapılıyor. Başkanımız verdiği sözü tuttu. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.


















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum