Rest Property, İnşaat-Emlak firmalarıyla her yıl düzenlediği geleneksel dostluk ve iştişare toplantısı yapıldı.

Rest Property, İnşaat-Emlak firmalarıyla her yıl düzenlediği geleneksel dostluk ve iştişare toplantısı Oba Olive Garden Restoran'da yapıldı.

Rest Property, İnşaat-Emlak firmalarıyla her yıl düzenlediği geleneksel dostluk ve iştişare toplantısı yapıldı.
23 Mayıs 2023 - 11:02 - Güncelleme: 23 Mayıs 2023 - 16:27
Oba Olive Garden Restoran'da Rest Property Emlak tarafından verilen davete inşaat ve emlak sektörü temsilcilerinin yanı sıra, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Toksöz, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) Başkanı Ali Kamburoğlu ile çok sayıda tanınmış müteahhit ve emlak şirketi sahipleri katıldı. Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker ile davetlileri kapıda karşılayarak hoş geldiniz diyen Nihat Tufan, konuklarla yakından ilgilendi. 



Geceye katılan firmalar İnşaat-Emlak sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili çözüm önerilerilerinde bulundular.
Toplantıya Tele konferans yöntemiyle Canlı yayınla bağlanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sektördeki sıkıntıların en kısa sürede giderileceği bilgisini verdi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ardından söz alan MÜTBİR Başkanı Mustafa Küçüker, inşaat, emlak ve bağlı sektörlerin sorunlarına dikkat çekti. İstişare ve değerlendirme buluşmasına katılanlara da teşekkür eden Küçüker, Nihat Tufan'a ve Rest Property ailesine de her yıl geleneksel hale getirdikleri organizasyon için teşekkür etti. Ardından sahneye davet edilen ALTSO Başkanı Eray Erdem, emlak ve inşaat sektöründe uzun yıllar faaliyet gösterdiğini söyleyerek, sektörden elde edilen gelirin Türkiye ekonomisi için son derece önemli olduğunu ifade etti.
Rest Property Genel Müdürü Ali Özpelit davete katılanlara teşekkür konuşması yaptı.l 
Saygıdeğer katılımcılar ve kıymetli dostlar.
İyi akşamlar!

Rest Property adına her birinize sıcak ve içten bir hoş geldiniz demek istiyorum.
Bu gece, sizlerle birlikte çıktığımız iş birliği yolculuğu kutlamak ve sektörümüzün geleceği ile ilgili istişarelerde bulunmak için burada toplandık.
Öncelikle bu gecede aramızda olan tüm değerli iş ortaklarımıza ve dostlarımıza en içten şükranlarımı sunuyorum.
Buradaki varlığınız, bize duyduğunuz güvenin bir kanıtıdır. Sizlere hizmet etme ve hayatınızın bir parçası olma fırsatı bulduğumuz için gerçekten onur duyuyoruz.
Rest Property olarak temel misyonumuz, her zaman geleneksel bir emlak şirketi kavramının ötesine geçmek olmuştur.
İster hayalinizdeki evi arıyor olun, ister bir yatırım fırsatı, profesyonellerden oluşan ekibimiz, size ihtiyaçlarınıza uygun hizmet ve kişiselleştirilmiş çözümler sunmak için her zaman yanınızda.
Rest Property olarak, dünyanın sürekli değiştiğini ve geliştiğini anlıyor ve size mümkün olan en iyi emlak deneyimini sunmaya devam etmek için gelişmeye devam ediyoruz.
Bizlere gösterdiğiniz güven, Emlak ve inşaat sektörünün devamlılığını ve sürekliliğini sağlamak için desteklerinizin devamını bekliyor ve bu konuda sizlere güveniyoruz.
Bu gece davetimize katıldığınız için hepinize bir kez daha teşekkür ederim.
İyi akşamlar.






















































 

YORUMLAR

  • 0 Yorum