BAŞKAN BAĞIŞLAR' IN GURUR GÜNÜ

Mia İnvest Mahmutlarspor Başkanı ve aynı zamanda Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz BAĞIŞLAR' a Türkiye Faal Antrenörler Derneği (TÜFAD) Alanya Başkanlığı tarafından " İnsanlar yaşarken de anılmalı " notuyla teşekkür plaketi verildi.

BAŞKAN BAĞIŞLAR' IN GURUR GÜNÜ
30 Ağustos 2023 - 12:20 - Güncelleme: 30 Ağustos 2023 - 13:53
Mahmutlarspor ' a Alanya Belediyesi ile birlikte kazandırdığı spor merkezi için teşekkür plaketi verilen Bağışlar duygularını kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştı.Mahmutlar'a Alanya Belediyesi ile birlikte sağlık, spor ve kültürel anlamda bir çok proje kazandırarak vatandaşların takdirini kazanan Yılmaz Bağışlar ' ın paylaşımı bir çok beğeni aldı. Tüfad Alanya'ya Teşekkür başlığı ile takipçilerine duygusal bir paylaşım yapan Bağışlar ' ın sosyal medya paylaşımı şöyle; 

TEŞEKKÜRLER TÜFAD ALANYA 
Değerli dostlarım,
Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın müsadenizle duygularımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Toplumun ve gençlerin geleceğinde faydalı işler yapabilmek, millete hizmet üretebilmek amacıyla üstlenmiş olduğumuz meşakkatli görevlerin, büyüklerimiz tarafından takdir edilmesi bizleri ziyadesiyle gururlandırıyor ve çalışma azmi veriyor.

Bugün Türkiye Faal Antrenörler Derneği ( TÜFAD ) Alanya Başkanımız değerli büyüğüm Yaşar İncepıçak ve kıymetli yönetim kurulu üyelerinden " İnsanlar yaşarken de anılmalı " notuyla bir teşekkür plaketi aldım ve çok duygulandım.

Cumhuriyetimizin 100. yılında,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını her gün daha büyük bir minnet ve saygıyla andığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılı gibi böyle özel bir günde bizleri Mahmutlar'a kazandırdığımız spor merkezi ile ilgili teşekkür plaketine layık gören TÜFAD Başkanı Yaşar İncepıçak büyüğüme ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum.

Bu plaketi ülkemizin zor şartlarında hayata tutunmaya çalışan ve Atatürk'ün ilke ve inkılâplarından ayrılmayan Türk gençliği ve özellikle de Mahmutlar gençliği adına aldım.



2008 ' li yıllarda Alanya Kaymakamı'mız Hulusi Doğan tarafından " Sapadere Alternatif Turizm Projesi " adına verilen takdir belgesini ve Teşekkür plaketini gururla baş ucumda bulundurmuştum , şimdi bir tane daha eklendi. Bana göre, çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük servet bu tür belgelerdir.

Bu hizmeti Mahmutlar'a kazandırmamıza destek olan Alanya Belediyemize , Belediye Başkanı @ademmuratyucel ve teknik ekibe tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Yılmadan, yorulmadan memleket ve toplum menfaatine çalışmaya devam edeceğiz

YORUMLAR

  • 0 Yorum