Bademağacı'nda Tufan iddialı

Alanya Bademağacı Mahallesi’nde 31 Mart muhtarlık seçiminde muhtar adayı olan Hidayet Tufan ve ekip arkadaşları mahalle sakinleri ile bir araya gelip projelerini anlattı.

Bademağacı'nda Tufan iddialı
05 Mart 2024 - 10:04
Alanya’da tüm mahallelerde olduğu gibi Bedemağacı’ın da muhtarlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Muhtar adayı Hidayet Tufan, mahalle halkına yapmak istediği hizmet ve projelerini anlatıp destek istedi. Tufan, “Biz hiç kimseye rakip olarak çıkmadık, Alanya’nın incisi Bademağacı’na hizmet amacıyla yola çıktık dedi. Bu yola çıkarken şahsi menfaatlerimizi hırslarımızı bir kenara bıraktık. Mahallemize neler yapabiliriz. Sorunları nasıl çözüme kavuşturabiliriz diye çalışma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

‘SORUN HEM MERKEZDE HEM YAYLALARDA’
Tufan, önceki seçimdeki3 muhtar adayı ile birleştiğini ifade ettiği açıklamasında “Bademağacı Alanya'nın en gözde mahallesi, sürekli göç almakta. Yerleşimin artması ile birlikte sorunlarımız da kartopu gibi büyüyor. Sadece mahalle merkezinde değil yaylarımızda da sorunlar baş göstermekte. Yaylalarımızda sebze meyve yetiştiriciliği ile birlikte hayvancılık halkın geçim kaynağını oluşturuyor. Ulaşım ve su en öncelikli yatırımlar olmalı” diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum