Automechanika Otomobil Sektörünü Buluşturuyor!

Automechanika Frankfurt, dünyanın biri olan otomotiv yedek parça ve servis sektörü fuarlarından biridir.

Automechanika Otomobil Sektörünü Buluşturuyor!
16 Kasım 2023 - 00:09
Her iki yılda bir Frankfurt, Almanya'da düzenlenen bu uluslararası faaliyet, otomotiv endüstrisi profesyonelleri için mühim bir randevu noktasıdır.

Automechanika Frankfurt Fuarı, otomotiv yedek parçaları, araç bakım ve tamir ekipmanları, atölye ekipmanları, otomotiv teknolojileri, hizmetler ve diğer ilgili alanlarda geniş bir ürün yelpazesini sergilemektedir. Bu fuar, otomotiv endüstrisinde etkinlik yayınlayan firmaların yanı sıra, bayiler, dağıtıcılar, toptancılar, otomotiv servis sağlayıcıları, tamirciler, mühendisler ve diğer sektör temsilcileri için önemli iş fırsatları sunar.

Automechanika Frankfurt, genellikle dünya çapından binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlar. Fuar kapsamında, otomotiv endüstrisinin geleceği, dijitalleşme, sürdürülebilirlik, mobilite mevzularında seminerler, paneller ve özel etkinlikler düzenlenir. Ayrıca, fuar sırasında sektördeki son olarak trendleri ve yenilikleri keşfetmek için özel bölümler ve etkinlikler de yer alır.

Automechanika Frankfurt, otomotiv endüstrisindeki gelişmeleri izlemek, yeni ürün ve hizmetler keşfetmek, iş linkleri oluşturmak ve sektördeki lider firmalarla bir araya gelmek isteyen herkes için değerli bir platform sağlar.

Automechanika Frankfurt Fuarı, 1971 yılından bu yana düzenlenmektedir. Yıllık olarak gerçekleştirilmekte olup, otomotiv endüstrisi profesyonelleri için dünyanın biri olan etkinliklerinden biridir.

Fuar, dünya çapından pek oldukça ülkeden katılımcıları ağırlar. Özellikle Almanya, İtalya, İspanya, Çin, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Güney Kore gibi ülkelerden katılım yoğundur. Ayrıca, fuarda Orta Doğu, Afrika, Asya ve Güney Amerika'dan da katılımcılar bulunmaktadır.

Automechanika Frankfurt Fuarı'na katılan mühim firmalardan bazıları şunlardır:
•    Bosch
•    Hella
•    Delphi Technologies
•    Denso
•    SchaefflerContinental
•    Valeo
•    ZF Friedrichshafen
•    Mahle
•    Aisin
Bu firmalar, otomotiv yedek parçaları, vasıta bakım ve onarım ekipmanları, otomotiv teknolojileri, hizmetler ve diğer ilgili alanlarda en son ürün ve hizmetlerini sergilemektedir. Automechanika Frankfurt Fuarı, otomotiv endüstrisindeki yenilikleri takip etmek, yeni iş linkleri kurmak ve küresel düzeyde iş fırsatları keşfetmek isteyen herkes için önemli bir buluşma noktasıdır.

Dixi Travel, Automechanika Frankfurt Fuarı için hem katılımcılara hem de ziyaretçilere özel paket programlar hazırlamaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum