ATO BAŞKANI BARAN: "FARK YARATMAK İÇİN EĞİTİM ŞART"

“KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM HAFTALARI” REKOR KATILIMLA TAMAMLANDI… ATO’NUN, TİMKODER İŞ BİRLİĞİ, TOBB VE ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DESTEKLERİYLE DÜZENLEDİĞİ “KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM HAFTALARI”NIN 13’ÜNCÜSÜ 30 NİSAN- 21 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA ATO EV SAHİPLİĞİ’NDE YAPILDI.

ATO BAŞKANI BARAN: "FARK YARATMAK İÇİN EĞİTİM ŞART"
22 Mayıs 2024 - 11:44
22 MAYIS 2024- Ankara Ticaret Odası'nın (ATO), Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) iş birliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı destekleriyle, ATO İDEA organizasyonunda bu yıl 13’üncüsünü gerçekleştirdiği "Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları" rekor katılımla tamamlandı. ATO Meclis Salonu’nda toplam 4 hafta süren eğitimlere 2 bini aşkın kişi katıldı.



ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, eğitim programına ilişkin yaptığı değerlendirmede, Ankara Ticaret Odası olarak eğitim konusuna özel önem verdiklerini ve gündemlerinde hep ilk sırada tuttuklarını belirterek, ATO üyelerinin ihtiyaç ve taleplerine yönelik eğitim programları gerçekleştirdiklerini kaydetti. Baran, “Biz bugünün dünyasında ve ticaretinde fark yaratmak zorundayız. Bu rekabet ortamında herkesin sadece görevi olan işi yaptığında, fark yaratmadığında, başarılı olma şansımız da yok. Ankara Ticaret Odası olarak üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda eğitimler düzenliyoruz. Hedefimiz üyelerimizi dünyanın geliştiği tarafa yönlendirmek, üyelerimizin ihtiyaçları olan alanlarda onların bu eğitim ihtiyaçlarını temin etmek” dedi. 



-İLK HAFTA EĞİTİMİ SİNAN CANAN’DAN-
ATO Komite ve Meclis üyeleri ile çok sayıda izleyicinin katıldığı programın ilk hafta eğitimi ve açılışı Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, TİMKODER Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda ATO Meclis Üyesi Fatih Ayhan ve ATO İDEA Genel Müdürü Gaye Yardımcı’nın açılış konuşmalarıyla ATO Meclis Salonu’nda yapıldı. 
Açılış konuşmalarının ardından ilk hafta eğitimi (30 Nisan), Türk Biyolog ve Sinirbilim Uzmanı Sinan Canan’ın “İnsanın Fabrika Ayarları” başlıklı sunumuyla devam etti. Canan, sağlıklı iletişimin yollarını keşfetmek ve insanların birbirini daha iyi anlamasını keşfetmek için önerilerde bulundu.



-İKİNCİ HAFTA AKSUNA’DAN “İLETİŞİM MUCİZESİ”-
7 Mayıs’ta gerçekleştirilen ikinci hafta eğitimi Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı– TEDx Konuşmacısı Özgür Aksuna tarafından gerçekleştirildi. Aksuna’nın, “İletişim Mucizesi” başlıklı eğitimi katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. 
Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman ile ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal, ATO Meclis Başkan Yardımcısı Ali İhsan Özdemir ve TİMKODER Başkanı Fatih Ayhan da programa katıldı.  



-VAHE KILIÇARSLAN “EVDEKİ MUTLULUĞU” ANLATTI-
Eğitim programının 14 Mayıs’ta gerçekleşen üçüncü haftasında ise Televizyon Program Yapımcısı ve Sunucu Vahe Kılıçarslan “Evdeki Mutluluk” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Kılıçarslan’ın sunumunu, ATO Başkanı Gürsel Baran, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, TİMKODER Başkanı Fatih Ayhan, ATO ve TİMKODER üyeleri ile çok sayıda davetli izledi.  



-SON HAFTA EĞİTİMİ “MAZERET YOK ÇIKIŞ VAR”-
21 Mayıs tarihinde gerçekleşen son hafta eğitimi ise İletişim Uzmanı, Yönetim Danışmanı, Koç ve Yazar Şaban Kızıldağ tarafından yapıldı. Kızıldağ’ın,  “Mazeret Yok Çıkış Var” başlıklı eğimine ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal ve Meclis Başkan Yardımcısı Ali İhsan Özdemir, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, TİMKODER Başkanı Fatih Ayhan, Zabıta Teşkilatı Federasyonu Başkanı Abdurrahman Karabudak ve çok sayıda davetli katıldı.
Ücretsiz olarak gerçekleştirilen 4 haftalık eğitim programının tümünü tamamlayanlara katılım belgesi verilecek.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum