(ATO) ANKARA TİCARET ODASI ÜYELERİ BUGÜN SANDIĞA GİDİYOR

Ankara Ticaret Odası (ATO) üyeleri, Meslek Komiteleri ve Oda Meclisi'nde kendilerini temsil edecek organ üyelerini seçmek üzere bugün sandığa gidiyor.

(ATO) ANKARA TİCARET ODASI ÜYELERİ BUGÜN SANDIĞA GİDİYOR
08 Kasım 2022 - 11:24
ATO'dan yapılan yazılı açıklamada, Oda seçim takviminin Çankaya 4. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlendiği bildirildi. Buna göre, ATO Meslek Komiteleri asıl ve yedek üyeliği ile Oda Meclisi asıl ve yedek üyelerinin seçimi 8 Kasım 2022 Salı günü Ankara Ticaret Odası Kongre ve Etkinlik Merkezi Binası'nda  (ATO Congresium) yapılacak. 

ATO'nun 68 meslek grubunda, 260'ı Komite Üyesi ve 192'si Meclis Üyesi olmak üzere toplam 452 asıl üye ve yedeklerinin seçilmesi için 140 sandık kurulacak. Oy verme işlemi sabah saat 09.00'da başlayacak ve saat 17.00'de sona erecek. Seçim gizli oy, açık tasnif esasına göre gerçekleştirilecek.



BARAN, ATO ÜYELERİNİ OY KULLANMAYA DAVET ETTİ-
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO seçimlerinin yasal prosedür uyarınca, Çankaya İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın idaresinde, hükümet komiseri gözetiminde gerçekleşeceğini belirterek, "Ankara Ticaret Odası'nın tüm üyelerini oy kullanmaya davet ediyorum" dedi.

Baran, ATO'nun üye sayısı itibariyle Türkiye'nin ikinci büyük Odası olduğuna dikkat çekerek, "Reel sektörün doğru temsili Ankara'nın ve Türkiye'nin gelişim hedeflerine ulaşmasına önemli katkı sağlayacaktır. Odamız seçimlerinin Ankara iş dünyasına ve camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum