Ask Women nedir?

Ask Women etkinliğimizin amacı, kadınların iş hayatındaki yerine vurgu yapmak ve gelişen günümüz koşullarındaki önemli rollerine ışık tutmak.

Ask Women nedir?
01 Mart 2021 - 14:36

Ask Women’21 Bu yıl İTÜ Denetim ve Danışmanlık Kulübü tarafından dördüncüsü gerçekleşecek Ask Women etkinliği 6 Mart 2021’de YouTube üzerinden sizlerle! Gün boyu sürecek olan etkinlikte birçok sektörden alanında öncü kadınların tecrübelerini ve başarı sırlarını dinleyebilecek ve birçok sorunuza cevap bulabileceksiniz! Ask Women’21 i sakın kaçırmayın! Ask Women’da geç olmadan yerinizi ayırtmak ve etkinlik sonunda online katılım sertifikanızı almak için hemen kayıt olabilirsiniz! 6 Mart’ta görüşmek üzere #AskWomen21

Ask Women Nedir?

Ask Women etkinliğimizin amacı, kadınların iş hayatındaki yerine vurgu yapmak ve gelişen günümüz koşullarındaki önemli rollerine ışık tutmak. Bu amaç doğrultusunda kadınlarla söyleşiler yapılarak üniversite öğrencilerine farkındalık kazandırmak hedeflenir.
Toplumda ve iş hayatında ‘kadın’ olmanın önemini gösteren, yaşanmışlıklarıyla bize ilham veren kadınlar ile Ask Women etkinliğimiz sayesinde bir araya geliyoruz. Bu sayede kadının gücünün temsil edildiği keyifli ve eğitici bir gün geçirmeyi hedefleyip izleyicileri katılım sertifikalarıyla uğurluyoruz.

Geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl YouTube üzerinden tek tıkla katılabileceğiniz Ask Women etkinliğinde konuşmacılara birebir soru sorabilme imkanını sakın kaçırmayın!

Ask Women’21 Kayıt Formu: https://forms.gle/MVr3TbZyrcS3Ug9B7

Detaylar için Instagram @itu_ddk hesabını takip etmeyi unutmayın! 


YORUMLAR

  • 0 Yorum