Antalya mitinginde konuşan Erdoğan: Kişi başına düşen milli gelirimiz 13 bin doları aştı

Yerel seçim öncesi Antalya'da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Katılım nedir diye sordum. 80 bin. Evet, on binler Antalya'da bugün bizlerle beraber. Şurada artık 30 günümüz var" diyerek sözlerine başladı.

Antalya mitinginde konuşan Erdoğan: Kişi başına düşen milli gelirimiz 13 bin doları aştı
02 Mart 2024 - 16:03
Muhalefet ve CHP lideri Özgür Özel hakkında konuşan Erdoğan, "Hangi maskeyi takarsa taksınlar milletimiz artık bunların ne olduğunu biliyor. DEM ile demlendiler. Yalan bunların ağzına yuva yapmış. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar" dedi.
'Antalya'da hizmete talibiz'
"Seçimler siyasetçiler için hesap verme dönemlerdir. Biz zaten yıllardır hesap verdik, veriyoruz ama hesaptan kaçanlara da 31 Mart'ta hesap sormaya hazır mıyız? Hükümeti veya belediyeleri yönetmek için sandıkta yetki alan siyasetçiler seçim meydanlarında yaptıklarının muhasebesini yapar, yapacaklarının sözünü verirler. Milletimiz de kararını sandıkta ilan eder. Antalya 5 yılda büyükşehri ve ilçeleri ile belediyelerini yönetenlere notlarını veriyor, aday olanları da ölçüp tartıyor. Büyükşehir ve ilçe adaylarımızla Antalya'ya hizmete talibiz. Mayıs seçimlerinde bu kardeşinize yüzde 43, milletvekilliğinde yüzde 41 oy oranı ile bize destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu oranlar Antalya ile aramızdaki muhabbeti yansıtmaktan uzaktır. İnşallah hep birlikte 31 Mart'ta sandıkları Cumhur İttifakı oyları ile patlatarak bunu telafi edeceğimize inanıyorum."
'Kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı'
"Biz eser siyasetine devam ediyoruz. Bu milletin sıkıntıları biz çözeceğiz. Türkiye Yüzyılı'yla zirveye çıkaracağız. İşte büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4.5 oranında büyüdü. Kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme iklimi sayesinde, her alanda yeni rekorlarlar kırarak yolumuza devam ediyoruz."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum