Anadolubank 116. şubesini Alanya'da müşterilerinin hizmetine açtı

Müşteri odaklı yaklaşımı ile fark yaratan ve uzman kadrosu ile hizmet veren Anadolubank, 2019’dan beri başlattığı şube atılımını devam ettirerek 116. şubesini Alanya Hacet Mahallesinde müşterilerinin hizmetine açtı.

Anadolubank 116. şubesini  Alanya'da müşterilerinin hizmetine açtı
05 Kasım 2022 - 10:47 - Güncelleme: 05 Kasım 2022 - 16:19
Anadolubank'ın Hacette açtığı yeni şübesine Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Altso Başkanı Mehmet Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Oda Başkanları, İş İnsanları ve Müşterileri katıldı.

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, 116. şubesini Alanya’da açarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Geride bıraktığı 24 yılda altyapı ve hizmetlerini sürekli geliştiren banka, şube ağını genişleterek müşterilerinin yanında olmayı sürdürecek, Alanya'nın yeni Banka şübesi Anadolubak oldu.

Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke; Tabana yaygın ve sürdürülebilir büyümeye son derece önem verdiklerini belirten Namık Ülke, “Müşterilerimizi anlayan ve tanıyan, ihtiyaçlarına en doğru ve en uygun çözümler geliştiren bir bakış açısıyla çalışıyoruz. Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme konusunda her türlü gelişmeyi yakından takip ederek müşterilerimize değer katacak ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdürürken, bir yandan da şube atılımlarımız tüm hızıyla devam ediyoruz dedi.

Anadolu bank şübe Müdürü Oktay Duran; Güvenilir, yenilikçi ve ihtiyaca özel çözümler sunan bankacılık anlayışımızı ve uzman kadromuzu Alanya’da müşterilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum