ALTSO Başkanı Erdem, Mahmutlar'da yeni hizmete giren Akdeniz Park AVM'yi ziyaret etti

Alanya’nın en büyük ikinci AVM’si olan Akdeniz Park bir çok kurumsal markayla Mahmutlar'da hizmete açıldı. İşletmenin genel müdürü Ahmet Paşaoğlu ve mağaza sahiplerini ziyaret eden ALTSO Başkanı Erdem, ticari başarı dileğinde bulundu.

ALTSO Başkanı Erdem, Mahmutlar'da yeni hizmete giren Akdeniz Park AVM'yi ziyaret etti
20 Nisan 2024 - 09:59 - Güncelleme: 20 Nisan 2024 - 11:10
Alanya’da Alanyum AVM olarak 18 yıldır hizmet veren Ahmet Paşaoğlu ve ailesine ait ÜLPAŞ AŞ şirketi, Mahmutlar Mahallesi’nde 6 katlı 100 mağazadan oluşan Akdeniz Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ni açtı.
ALTSO Başkan Yardımcısı da olan Paşaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, bereketli kazanç dileğinde bulundu. Erdem, Paşaoğlu ile birlikte AVM’de bulunan ALTSO üyelerinide ziyaret ederek ticaretlerinde başarı diledi.
Antalya’nın en büyük eğlence merkezlerinden biri olması planlanan AVM’de, birçok kurumsal markanın mağazaları da Alanya halkına hizmet verecek.
Akdeniz Park AVM Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu, AVM’nin Alanya ve Mahmutlar’da ticari hareketlilik yanında istihdam imkanı sunduğunu belirtti.
Alanya’nın ve Antalya’nın en büyük oyun alanının Akdeniz Park’ta yer alacağını belirten Paşaoğlu, ailelerin çocuklarıyla keyifli vakit geçirebileceklerini söyledi.
Tüm mağazaların kiralama işlemlerinin tamamlandığını ve boş yer bulunmadığını da belirten Paşaoğlu, Alanya halkını AVM’yi ziyaret etmeye davet etti.

Alkın BİRİCİK
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum