ALTSO Başkanı Eray Erdem: Stratejiyle değil, gönülle iş insanlarının yanına gittik İnandık Kazandık

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde 3 aday yarıştı. Açıklanan sonuçlara göre kazanan taraf Eray Erdem oldu.

ALTSO Başkanı Eray Erdem:  Stratejiyle değil, gönülle iş insanlarının yanına gittik İnandık Kazandık
05 Kasım 2022 - 22:03 - Güncelleme: 05 Kasım 2022 - 22:46
Seçimi kazanan yeni ALTSO Başkanı Eray Erdem, "Stratejiyle değil, gönülle iş insanlarının yanına gittik. Ve bu sonucu aldık. Alanya'ya en iyi hizmeti vermek için çalışacağız" dedi. Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde coşkulu kalabalık Eray Erdem'in başkanlığını kutladı. 
Kesin olmayan sonuçlara göre ALTSO'nun yeni başkanı seçilen Eray Erdem basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bunun aslında sonucunu tahmin ediyorduk. Tahmin etmediğimiz bir sonuç değil. Şu an bütün Alanya kamuoyuna, iş insanlarına kendi ekip arkadaşlarıma ve aday arkadaşlarıma bu süreci seviyeli bir şekilde yürüttükleri için, Alanya'yı yöneten erklerin seviyeli tarafsız duruşu çok önemliydi. İnşallah hizmet süremiz içerisinde Alanya'ya yakışır bizlere yakışır şekilde hizmet ederiz." dedi.

4 adayın yarıştığı ALTSO seçimlerinde üyelerin oy kullanmasının tamamlanmasının ardından 17.00 itibariyle sandıklar kapatılarak, oy sayımına başlandı. Eray Erdem, Tunahan Toksöz ve Bilal Gömeç'in başkan adayı olduğu seçimlerde  sandıklarda sayımlar sürüyor.

22. KOMİTEDE: Tunahan Toksöz 
23. KOMİTEDE: BİLAL GÖMEÇ 
19. KOMİTEDE: ERAY ERDEM
9. KOMİTEDE: ERAY ERDEM
20 KOMİTEDE: ERAY ERDEM
12 KOMİTEDE: ERAY ERDEM
17 KOMİTEDE: ERAY ERDEM
14. KOMİTEDE: TUNAHAN TOKSÖZ
24 KOMİTEDE: ERAY ERDEM
16 KOMİTEDE: BİLAL GÖMEÇ
1. KOMİTE: TUNAHAN TOKSÖZ
7. KOMİTE: EŞİT
4. KOMİTE: ERAY ERDEM
13.KOMİTE: TUNAHAN TOKSÖZ
2. KOMİTE: BİLAL GÖMEÇ
8.KOMİTE: ERAY ERDEM


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum