ALKÜ UYGULAMA ANAOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Uygulama Anaokulu öğrencileri düzenlenen törenle mezun oldu.

ALKÜ UYGULAMA ANAOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI
19 Haziran 2023 - 12:31
Alanya’nın en büyük uygulama anaokulu olan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Uygulamalı Anaokulunda, öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı. Eğitim Fakültesi Başöğretmen Atatürk Konferans Salonunda yapılan miniklerin mezuniyet törenine; ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Tatar; Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Süleyman Ceylan, ALKÜ Uygulamalı Anaokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onay Budak, ALKÜ Uygulamalı Anaokulu Eğitim Danışmanı Prof. Dr. Münevver Can Yaşar, öğretmenler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.



ALKÜ Uygulama Anaokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onay Budak, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, “Sizlerle ve ekip arkadaşlarımızla birlikte çocuklarımız için güven ve sevgi dolu ortam oluşturmak, her bir çocuğumuzun potansiyelini ortaya çıkarmak için el ele vermek en büyük amacımızdı. Anne-babaları ve ilk öğretmenleri olarak sizlerin fedakarlıkları ve öğretmenlerimizin çocuklarımıza kazandırdıkları değerler, çocuklarımızın hayatlarında kalıcı izler bırakacaktır. Her birinizin çocuklarınızın geleceği için yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan ve ekibine bizlere bu imkanları verdikleri için teşekkür ediyorum. Mezun öğrencilerimize ve ailelere geri kalan hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi. Prof. Dr. Münevver Can Yaşar ise yaptığı konuşmada, ALKÜ Uygulamalı Anaokulunda çocukların iyi bir eğitim sürecini tamamladıktan sonra mezuniyet sevinci yaşadıklarını dile getirdi. Prof. Dr. Yaşar, ailelere tavsiyelerde bulunarak konuşmasını tamamladı.  



ÖĞRENCİLER VE AİLELER MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI 
Konuşmaların ardından mezuniyet töreni sırasıyla Palmiye, Manolya ve Okaliptus sınıflarının şarkı ve gösterisiyle devam etti. Renkli görüntülerin yaşandığı mezuniyet töreninde veliler, çocuklarının gösterdikleri yetenekleri ve becerilerini cep telefonlarıyla kayıt altına alırlarken, bol bol hatıra fotoğrafları da çektiler. Gösterilerin ardından Okaliptus sınıfı öğrencilerine mezuniyet belgeleri ve karneleri verildi. Anaokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onay Budak, anaokulu öğretmenlerine ve çalışanlarına çiçek takdim etti. ALKÜ Uygulamalı Anaokulu 2023 Mezuniyet Töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 









 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum