Alanyaspor uzatmada kazandı: 1-0

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan maçta Corendon Alanyaspor rakibi Mondihome Kayserispor'u maçın uzatma dakikalarında attığı golle mağlup etmeyi başardı. 

Alanyaspor uzatmada kazandı: 1-0
Editör: Haber Merkezi
16 Mart 2024 - 17:02 - Güncelleme: 16 Mart 2024 - 17:10
Trabzonspor ve Sivasspor’u Oğuz Aydın’ın golleriyle deviren Corendon Alanyaspor evinde Mondihome Kayserispor’a da aynı tarifeyi uyguladı. 90+13’üncü dakikada takımına 3 puanı getiren golü kaydeden Oğuz Aydın, son 3 haftada kaydettiği gol sayısını da 4’e yükseltti. Turuncu yeşilli takım puanını 39 yaptı. 

2 GOL VAR’DAN DÖNDÜ

Mücadeleyi duraklama dakikalarında kazanan Alanyaspor’un 2 golü de VAR’dan döndü. Karşılaşmanın 35’inci dakikasında Ahmed Hassan’ın kafa vuruşu Kayserispor kalecisi Bilal Bayazit’in ellerinde kalırken, yardımcı hakemin uyarısıyla gol kararı verildi. VAR’da yapılan incelemenin ardından gol geçersiz sayıldı. 90’ıncı dakikada da Fidan Aliti’nin golü, yaklaşık 8 dakika VAR’da incelenirken, ofsayt gerekçesiyle gol kararı geri alındı.

11 MAÇ SONRA KALEYİ KAPATTI

Kayserispor’a gol şansı tanımayan Ertuğrul Taşkıran, tam 11 maç sonra kalesini gole kapattı. Son olarak 18’inci haftada oynanan ve 0-0 sonuçlanan Antalyaspor karşılaşmasında gol izni vermeyen Turuncu-Yeşilliler, 5 Ocak’tan bu yana ilk kez filelerinden top çıkarmadı. Antalyaspor maçının ardından bu karşılaşmaya kadar 11 maça çıkan Alanyaspor, toplamda 17 gol yedi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum