Alanyaspor Sivas'ta final bileti arıyor

Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 2-1 mağlup olduğu rakibi Demir Grup Sivasspor’u bu akşam oynanacak rövanş maçında eleyerek adını finale yazdırmak istiyor. 

Alanyaspor Sivas'ta final bileti arıyor
11 Mayıs 2022 - 15:31 - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 - 17:18

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Aytemiz Alanyaspor bugün saat 20.30'da Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Turuncu yeşilli takım rakibini eleyerek kupa tarihinde 2’nci kez adını finale yazdırmayı hedefliyor.

KUPADA 5. RANDEVU
Aytemiz Alanyaspor ile Demir Grup Sivasspor oynayacakları karşılaşma ile birlikte Türkiye Kupası'nda 5’inci kez birbirlerine rakip olacak. Daha önce oynanan 4 müsabakada 2 kez Demir Grup Sivasspor, 1 kez Aytemiz Alanyaspor galip gelirken, 1 maç ise beraberlikle sona ermişti. Kupada oynanan mücadelelerde Demir Grup Sivasspor 7 defa rakip fileleri havalandırırken, temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ise 4 gol attı.

ALANYASPOR KUPAYA 4. TURDAN BAŞLADI
Aytemiz Alanyaspor kupa macerasına 4’üncü turdan başladı. Bu turda Osmaniye FK'yı 6-0 ile geçen turuncu yeşilli takım, 5’inci turda Mardin 1969'u 5-0 yenerek tur atladı ve son 16 turuna kaldı. Aytemiz Alanyaspor, son 16 turunda ise Adana Demirspor'u 4-2 yenerek çeyrek finale kaldı. Çeyrek finalde Gaziantep FK'yı 2-1 yenerek yarı finale çıkan Aytemiz Alanyaspor, yarı final ilk maçında da Sivas'a 2-1 kaybetti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum