Alanyaspor Kırbıyık Holding ile 1 yıllık reklam sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.

Kulübümüz, Kırbıyık Holding ile 1 yıllık reklam sponsorluğu sözleşmesi imzaladı. Kulübümüzde yapılan imza Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık ile holdingin yönetim kurulu üyeleri olan kızı Busem Kırbıyık ve oğlu Metin Kırbıyık katıldı.

Alanyaspor Kırbıyık Holding ile 1 yıllık reklam sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.
21 Eylül 2020 - 16:04 - Güncelleme: 21 Eylül 2020 - 16:19

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, “Alanyaspor hepimizin ve herkesin destek çıkması lazım. Şahin abi de bunlardan biri. Kendisi sponsor olarak destek vermek istedi. Hep beraber daha iyi şeyler yapacağız. Bölgede yatırımları var ve daha büyük yatırımlar yapacağına inanıyorum. Şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık ise “Alanya bizim bölgemiz. Futbol da tamamen paraya dayalı bir spor. Yani para olmazsa maalesef futbol da olmaz. Çok iyi performanslı futbolcular dahil para olmadıktan sonra hareket etmiyor. O yüzden biz de bunu düşünerek 'Alanyaspor’umuzun bir nebze yanında olabilirsek ne mutlu' diyerek geldik. Başkanımın sözü doğrultusunda yapmamız gereken ne varsa oradayız” diye konuştu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum