Alanyaspor'dan Erdem'e 'hayırlı olsun' ziyareti

Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilerek görevine başlayan ve aynı zamanda Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi olan Eray Erdem'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Alanyaspor'dan Erdem'e 'hayırlı olsun' ziyareti
25 Kasım 2022 - 17:10 - Güncelleme: 25 Kasım 2022 - 17:25
Başkan Hasan Çavuşoğlu, "ALTSO seçimlerinde kazanan Corendon Alanyaspor oldu. Yönetim kurulumuzdan iki adayın yarıştığı seçimler sonunda Eray Erdem başkan seçildi. Kendisini ve yönetim kurulunu kutluyorum. İçimizden bir başkan seçildiği için mutluyuz ve gururluyuz. Erdem ve ekibinden birçok kişi yıllardır kulübümüzün yönetim kurulunda da yer alıyor. Onların her zaman desteğini hissedeceğimizi biliyoruz. Alanya’mız için biz de her zaman onların yanında olacağız" dedi.

ALTSO Başkanı Eray Erdem ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yönetim kurulunda yer almaktan büyük onur ve gurur duyduğum, şehrimizin gururu Alanyaspor’umuzun kıymetli Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi odamızda ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Çavuşoğlu’na ve değerli arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Zaten yıllardır hep birlikte Alanyaspor'un yanındayız. Bundan sonra da desteğimiz artarak devam edecek." diye konuştu.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum