Alanyaspor'a dev yönetim

Alanyaspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Kongre Salonu'nda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Hasan Çavuşoğlu’nun tek aday olduğu genel kurulda yönetim kurulu üye sayısı 37’den 48’e çıkarıldı. 

Alanyaspor'a dev yönetim
Editör: Haber Merkezi
26 Haziran 2023 - 20:29

Alanyaspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Kongre Salonu'nda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Hasan Çavuşoğlu’nun tek aday olduğu genel kurulda yönetim kurulu üye sayısı 37’den 48’e çıkarıldı. 

Genel kurul, açılış, yoklama ve divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Divan kurulu, Cengiz Aydoğan başkanlığında, Faruk Nafiz Koçak ve Mehmet Ali Dim'den oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından telgraf ve faksların okunmasına geçildi.  

Açılış konuşması için kürsüye çıkan Başkan Hasan Çavuşoğlu, genel kurula katılanlara teşekkür ederek, “Futbol kulübü yönetmek bana göre çok zor bir iş, hatta dünyanın en zor işlerinden birisi diyebilirim. Kulüp yönetirken net tavırlar sergileyerek ve cesaretinizi ortaya koymanız lazım. Bu tavrı ve cesareti 12 yıldır ben yönetimimle beraber ortaya koyduk. Bu süre içinde tabii ki hatalarımız da olmuştur ama hep azimli olarak yolumuza devam ettik. Futbol grafiği inişli çıkışlıdır. Her zaman hata olmaz, her zaman başarı da olmaz. Bizler elimizden gelenin en iyisi hep yapmaya çalıştık. Tabii başarı yalnız olmuyor, en başta yönetimin çok iyi çalışması lazım. Diğer taraftan bize Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun çok büyük destekleri oldu. Yine Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, bizim her zaman destekçimiz oldu. Kendilerine huzurunuzda teşekkür ederim. Süper Lig’de mücadele etmek için çok ciddi sabit gelir kaynaklarına ihtiyacımız var. Yabancı oyuncuların transferi döviz üzerinden oluyor.  Döviz kuru da yükselince kulüp olarak sıkıntılar başlıyor. Süper Lig’de 7’nci yılımızı bitirmemize rağmen özellikle bu sezon gelir acısından çok zorlandık. Kalite kadro kurmamız için çok ciddi gelir kaynakları olması lazım. Bütçe olmazsa, iyi transferler de yapma şansınız olmuyor. Alanyaspor’un Süper Lig’de 7’nci yılı bitirmesi bana göre bir mucize ve bunu net söylüyorum. Süper Lig’de kaldığımız süre de futbolcu alıp satarak ayakta aldık. İlk kez bu sezon futbolcu satışımız olmadı ve en zor sezonu geçirdik. Futbol akademisi kurarak alt yapıya daha çok önem vermeye başladık. Daha çok futbolcu yetiştirmemiz için çalışacağız. Bütün bunları yaparken taraftarlarımızın desteğini arkamızda hissetmemiz lazım.” dedi. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya sporun kenti denildiğinde ilk akla gelen bir şehirdir. Alanyaspor ise bu gelişimdeki en önemli faktördür.  Alanyaspor her zaman için bizim bir değerimiz olmuştur ve olmaya da devam edecektir.” diye konuştu. 

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ise Alanyaspor’umuzun kent markasına önemli bir değer katığını belirterek şunları söyledi: “Alanyaspor bir futbol kulübü değil. Alt yapıdan diğer sporlara kadar Alanyalı gençlere yatırım yapan ve ileri götürmesini sağlayan bir yapı. Alanyaspor’a desteğimiz devam edecektir. Bu vesileyle başta Başkan Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederim.”

Protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulunun faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi. Yönetim kurulu üye sayısının 37'den 48’e çıkarılması için verilen tüzük değişikliği önergesi oylandı ve kabul edildi.

Genel kurul, Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesinin divan kuruluna sunulmasıyla devam etti. Listenin okunmasının ardından yapılan açık oylamada Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki 48 kişilik yeni yönetim kurulu listesi oy birliğiyle kabul edildi. 

Genel kurul, Başkanımız Hasan Çavuşoğlu’nun teşekkür konuşmasının ardından yapılan yeni yönetim kurulunun fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Genel kurula protokol, kulüp üyeleri, eski kulüp başkanları, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Yeni yönetim kurulu şöyle: Hasan Çavuşoğlu, Ahmet Cebeci, Ahmet Çiğdem, Ahmet Paşaoğlu, Ahmet Pehlivan, Ahmet Saz, Ahmet Söylemez, Ahmet Tuncer, Ahmet Ali Yüksel, Ali Baki Boz, Anıl Övençoğlu, Aycan Fenercioğlu, Bilal Gömeç, Cuma Bozkurt, Cuma Kadıoğlu, Dilaver Çekiç, Enver Vural, Eray Erdem, Fahri Gürses, Fatih Göçmenoğulları, Fatih Kurşun, Fazlı Ciğerli, Güven Yıldırım, Hasan Özcan, Hüsamettin Akyüz, Hüseyin Gümrükçüler, Hüseyin Murat Kayacan, İsmet Erdemir, Kamil Köseoğlu, Mehmet Ali Işık, Mehmet Güler, Mehmet Has, Mehmet Kuş, Mehmet Uslu, Metin Kırbıyık, Mevlüt Görücü, Muhammet Çetin, Muzaffer Barcın, Nazmi Yüksel, Nihat Tufan, Oğuz Keser, Ramazan Caner, Sefa Ertuğ, Selami Fazlıoğlu, Seyfettin Yer, Veysi Aladağ, Yakup Şimşek, Ziya Gen.

YORUMLAR

  • 0 Yorum