Alanyaspor 3 Brezilyalı aldı

Corendon Alanyaspor, Brezilyalı futbolcular Eduardo Bauermann, Carlos Eduardo Ferreira de Souza ve Richard Candido Coelho'yu renklerine bağladı.

Alanyaspor 3 Brezilyalı aldı
Editör: Haber Merkezi
03 Temmuz 2023 - 18:05
Spor Toto Süper Lig'deki temsilcimiz Corendon Alanyaspor, transfer sezonunu 3 Brezilyalı futbolcu alarak açtı. Turuncu yeşilliler defans oyuncusu Eduardo Bauermann ile 2, sol kanat oyuncusu Carlos Eduardo Ferreira de Souza ile 3, ön libero ve orta saha oyuncusu Richard Candido Coelho ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Yeni bir sezona başlıyoruz. Geçen sezon oyuncularımızın birçoğu kiralıktı. Giden oyuncularımız da oldu. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Peş peşe transferlerimizi yapacağız. İlk transferimizi Santos’un kaptanı, Brezilya Serie A’dan Bauermann ile yapıyoruz. Kendisi takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Çok faydalı işler yapacağını umut ediyoruz" dedi. 

Günün 2'nci transferinde Palmeiras takımından sol kanat oyuncusu Carlos Eduardo ile sözleşme imzaladıklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, "Carlos da bizimle çok iyi işler yapacağına inandığım bir futbolcu. Özellikle takip ediyorduk. Hem Corendon Alanyaspor’umuz için, hem de Carlos için hayırlı olsun. Bugün 3’üncü transferimiz yine Brezilya Serie A’dan, Ceara Sporting Club takımından Richard Coelho. Kulübümüze çok katkı sağlayacağını umuyoruz. Hayırlı olsun. Transferlerimizin devamı gelecek. Kamp döneminde ana kadroyu kurmak istiyoruz. Bu arada Vagner Love’a da çok teşekkür ediyorum. Brezilya’dan gelen futbolcularımıza kulübümüzle ilgili güzel sözler söylemiş. Bunu ayrıca belirterek kendisine teşekkür etmek istedim.” diye konuştu.

Eduardo Bauermann ise, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Çok motive olmuş durumdayım. Süper Lig’i biliyor ve takip ediyordum. Bu fırsatı yakaladığım için çok mutluyum.” diye konuştu. 

Carlos Eduardo da, “Sakin bir kafayla, öz güvenli bir şekilde çok çalışmak için geldim. Alanyaspor’da hedeflerimize ulaşmak istiyorum. Bunu da çok çalışarak başaracağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın beni saha içinde görmelerini istiyorum. Çok agresif bir oyuncuyum. Beni çok seveceklerini ve onları çok mutlu edeceğimi düşünüyorum.” diye konuştu. 

Richard Candido Coelho ise, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kendime özgüvenim var. Böyle bir grupla çalışmak çok mutluluk verici. Takıma her anlamda katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum. Böyle bir gurupla başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu forma ile elimden gelen her şeyi yapacağım. Sahada takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için her şeyimi vereceğimi bilmelerini istiyorum.” dedi. 



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum