Alanya'nın ödüllü en iyi Tırnak Stüdyosu ''Queen Nail''

Crayz Life Kalite Ödülüne layık görülen ''Queen Nail'' Tırnak Stüdyosu sahibi Yuliya Sonayaz 25 yıldır protez tırnak uzmanlığı yaptığını sektördeki yenilikleri yakından takip edip Alanya'da en kısa zamanda uyguladıklarını açıkladı.

Alanya'nın ödüllü en iyi Tırnak Stüdyosu ''Queen Nail''
16 Mayıs 2022 - 18:55
Alanya’nın ''Queen Nail'' tırnak stüdyosu sahibi Yuliya Sonayaz sürekli manikür ihtiyacını ortadan kaldıran ve tırnakların her an bakımlı görünmesini sağlayan protez tırnakların son zamanlarda kadınlar tarafından sıkça tercih edildiğini söyledi.



''Queen Nail'' tırnak stüdyosu sahibi Yuliya Sonayaz Alanya’da 15 senedir yaşadığını ve 25 sene'de protez tırnak uzmanlığı yaptığını dile getirdi.
Alanya’nın Atatürk Caddesinde hizmet veren ''Queen Nail'', tırnaklarda hızlı kırılma ve oje sorunu yaşayan müşterilerinin protez uygulamasını sıkça tercih ettiklerini anlattı.


 
Protez tırnakların 1 aya yakın bozulmadan kullanılabildiğini, bu uygulama da tırnağın şeklini uzunluğunu veya kısalığını ve istenilen süslemelerle kullanılabildiğini, protez tırnak uygulaması aynı zamanda güzellik ve bakım için tercih edilmesinin yanı sıra tedavi amaçlı yapılan bir uygulama olduğunu anlattı.



Protez tırnak uygulaması 3 malzemeden oluştuğunu bunlar jel, akrilik ve dipping malzemeleri kullandıklarını bu uygulamalar sayesinde protez tırnaklar, bakımlı kadınlar için vazgeçilmez olduğunu açıkladı.



29 Mart tarihinde Dedeman Otel’de düzenlenen gecede Hülya Yanıkdağ ve İlker Bekar tarafından düzenlenen gecenin sunuculuğunu yapan Özlem Yıldız ve Şenol İpek alanında en kaliteli isimler arasında olan ''Queen Nail'' tırnak yapımında Alanya’yı temsil eden ve Crayz Life Kalite Ödülünde 1. olan Yuliya Sonayaz, bu ödüle layık görülmelerine bir Alanya firması olarak çok sevindiklerini açıkladı.












 

YORUMLAR

  • 0 Yorum