Alanya'nın En Popüler Turizm Noktalarından İncekum'da Konforlu Konaklama Seçenekleri

Alanya’nın En Popüler Turizm Noktalarından İncekum’da Konforlu Konaklama Seçenekleri

Alanya'nın En Popüler Turizm Noktalarından İncekum'da Konforlu Konaklama Seçenekleri
15 Haziran 2020 - 18:33
Alanya’ya 25 km mesafede yer alan İncekum, 4 km uzunluğunda plajı ile kusursuz bir yaz tatiline olanak sunarken, bölgede yer alan mağaralar, kale, han ve camiler ise tarih ve doğa gezilerine imkan tanımaktadır. Akdeniz iklimi etkisi ile yaz sezonunun uzun sürdüğü bu noktada, yılın dört mevsimi hizmet veren tesisler bulunmaktadır. Her bütçeye uygun otelleri ile hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerini ağırlayan belde, eğlence hayatıyla da dikkat çekmektedir. İncekum gidilecek oteller arasında seçiminizi yaparak siz de Alanya’nın en güzel noktalarından birinde, keyifli bir Akdeniz tatili gerçekleştirebilirsiniz.
Denize Sıfır Alanya Tatili İçin En Doğru Adres İncekum Beach Resort
Alanya’nın plajı ile meşhur noktalarından İncekum’da hizmet veren İncekum Beach Resort, yemyeşil bir doğa ve masmavi bir denizin birleştiği noktada konuklarını ağırlamaktadır. Antalya Havalimanı'na 98 km ve Alanya’ya 28 km mesafede yer alan tesisin 354 odası bulunmaktadır. Her şey dahil hizmet sunan tesiste, ayrıca 1 adet a la carte restoran yer almaktadır. Denize sıfır konumu ile ön plana çıkan İncekum Beach Resort’un 3 tane plajı ve 2 adet iskelesi bulunmaktadır. Alanya’nın eşsiz denizinde gün boyu keyifli anların yanı sıra tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu hizmet vermektedir. Tatilinizi ruhen ve bedenen rahatlayacağınız bir deneyime dönüştürecek olanaklara sahip tesiste, SPA merkezi yer almaktadır. Siz eğlenirken ya da dinlenirken, çocuklarınıza güvenilir bir ortamda birbirinden özel aktivite olanakları sunmakta olan tesiste mini club bulunmaktadır. İncekum Beach Resort’ta hayallerinizdeki tatili yaşamak için http://www.ozhotels.com.tr/incekum/ ‘a tıklamanız yeterlidir.
İncekum’un Aquapark Oteli Pegasos Club Hotel
Masmavi denizi ve ince kumu ile ön plana çıkan İncekum mevkiinde konuklarını ağırlayan Pegasos Club Hotel, eşsiz bir doğada eğlenceli olanakları ile ön plana çıkmaktadır. Antalya Havalimanı'na 96 km, Alanya'ya 28 km, Antalya'ya 106 km mesafede yer alan tesisin 423 odası bulunmaktadır. Her şey dahil konsepti ile konuklarını ağırlayan tesiste, dileyen misafirler için ayrıca 1 adet a la carte restoran mevcuttur. Denize sıfır konumda hizmet veren Pegasos Club Hotel’de özel kum plaj, 2 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzerken eğlenebileceğiniz tesiste plajda planet wipeout, açık yüzme havuzunda ise 4 adet su kaydırağı yer almaktadır. 1 adet mini kulüp ile 1 adet çocuk diskosu bulunan tesis Alanya’nın çocuk dostu otellerinden biridir. Zengin aktivite olanakları ile dolu dolu bir tatil yaşayacağınız Pegasos Club Hotel, tüm yılın stresini ve yorgunluğunu atabileceğiniz SPA merkezine de sahiptir. Ailenizle birlikte hem eğlenip hem de dinlenebileceğiniz bir tatil hizmeti sunan Pegasos Club Hotel’e http://www.pegasoshotels.com.tr/pegasosclub ‘dan ulaşarak tatilinizi planlayabilirsiniz.
Mahremiyetinizi Sizin Kadar Önemseyen Alanya Oteli Adin Beach Hotel
Alanya’nın eşsiz güzellikler sunan tatil noktası İncekum’da hizmet veren Adin Beach Hotel, bayanlara ve erkeklere özel olanakları ile kusursuz bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Antalya Havaalanı’na 105 km, Antalya merkezine 115 km, Alanya’ya 22 km ve Gazipaşa Havaalanı’na 58 km mesafede yer alan tesisin, ailenizle birlikte en özel tatilinizi geçireceğiniz şekilde dekore edilmiş 371 odası bulunmaktadır. Alkolsüz her şey dahil konseptinde hizmet veren tesiste, açık büfe yiyecek ve içecek olanaklarına ek olarak 1 adet a la carte restoran konuklarını ağırlamaktadır. Kadın, erkek ve çocuklara ayrıcalıklı bir dünya sunan Adin Beach Hotel’de, kadınlara ve erkeklere özel; deniz ve plaj, havuz, spa, disko ve kabana, çocuklar için splash su parkı ve mini kulüp hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde ayrıca ortak kullanım havuz ve plaj alanları yer almaktadır. Ailenizle birlikte konforlu ve eğlenceli bir tatil için şimdi https://www.adinhotel.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.
İncekum’da Lüksü Yaşamak İsteyenlere Özkaymak İncekum Hotel
Alanya İncekum’da konforu lüks olanaklarla sunan Özkaymak İncekum Hotel, doğa ile iç içe konumu ve her yaşa yönelik özel seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Alanya merkeze 32 km, Antalya Havalimanı'na 100 km ve Antalya şehir merkezine 110 km mesafede yer alan tesisin 416 odası bulunmaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde sizleri ağırlayacak olan tesiste sınırsız hizmetler alabilmeniz için tüm detaylar düşünülmüştür. Tesis bünyesinde yer alan 1 adet a la carte restoran ise seçkin lezzetleri şık sofralarda konuklarına sunmaktadır. Denize sıfır konumda yer alan Özkaymak İncekum Hotel’de 250 m uzunluğunda kum ve çakıldan oluşan plaj alanı bulunmaktadır.  Plaj olanaklarına ek olarak tesis bünyesinde 2 adet açık havuz, su kaydırağı, 1 adet kapalı havuz ve adet çocuk havuzu hizmet vermektedir. Hem yetişkin hem de çocuk konuklarına zengin aktivite hizmetleri sunarak dolu dolu zaman geçirmenize olanak sunan tesiste, stresinizden arınmanız içinse SPA merkezi hizmet vermektedir. Alanya İncekum’un yeşille maviyi buluşturan doğasında lüks olanaklarla kendinizi özel hissetmek isterseniz http://incekum.ozkaymakhotels.com.tr/ ‘den tesis hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum